La pluja es manifestarà

Compartir:

Imatge d'un paraigua obert en un dia de pluja

Sempre hi ha opinions per a tots els gustos, sobretot quan raonem sobre l’oratge, però no em negareu que després de dies de molta calor, d’un cap de setmana amb temperatures de rigorós estiu, un dia com el de hui s’agraeix.

Potser qui estiga de vacances no li farà gràcia l’oratge gris, més fresc, ennuvolat i plujós que s’espera hui a tota la Comunitat, però ha de tindre en compte que no tardarà molt (menys de 24 hores) en tornar a tindre sol i temperatures més altes.

Comencem el dia atents a l’oratge i la seua evolució perquè la pluja no tardarà a manifestar-se i al llarg del matí, però sobretot al voltant del migdia, cal esperar algun ruixat de més entitat en punts de muntanya del nord i a la franja costanera del sud de València i del nord d’Alacant.

Les temperatures nocturnes han baixat al nord i no han patit grans canvis al centre, al sud i a la costa, però les màximes sí que quedaran prou més curtes que les dels últims dies, perquè tindrem el cel prou ennuvolat durant tot el dia i esta vesprada cal esperar ruixats i fins i tot alguna tronada, sempre més probables al nord i per l’interior.

Mapes amb pluja de matí i núvol de vesprada |Jordi Payà

Mapes amb les temperatures, una mínima 24º i màxima 27º

Demà dimarts recuperarem el sol ràpidament. El matí serà més fresquet (començarem el dia amb temperatures dos o tres graus més baixes) però al centre del dia pujaran dos o tres graus superant de nou els 30 graus a la major part d’observatoris, i apropant-se als 35 en punts de l’interior de València i d’Alacant.

Mapes dimarts sol

Mapes amb les temperatures, una mínima 24º i màxima 30º

La recta final del mes de juliol tornarem a tindre un oratge marcat per l’estabilitat, amb vents fluixos de xaloc i llevant, temperatures un poc més altes i ambient bascós.

Mapes dimecres, dijous i divendres amb sol

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar