Oratge: Previsió per als pròxims dies en el territori valencià

oratge 29 juliol

 

A esta alçada de la setmana, quan ja estem a dijous, trobem a faltar l’oratge fresc i fins i tot la pluja de l’inici de setmana. A més, estem pendents de l’oratge per al cap de setmana que ja tenim a tir de pedra.

Amb el pas dels dies l’oratge cada volta ha sigut més calorós, i de cara al cap de setmana tot indica que no farà tanta calor i que l’oratge serà més variable i insegur.

Hui farà més calor que ahir però un poc menys que demà. Toca buscar l’ombra al temps que trobem a faltar les temperatures de dilluns perquè tenim per davant un parell de dies de sol i de més calor. Ja ho hem notat hui només eixir de casa i a migdia també pujaran un parell de graus les temperatures.

oratge 2

Demà divendres també cal esperar un lleuger ascens de les temperatures que portarà les màximes al voltant dels 40 graus en punts de l’interior i centre de València i d’Alacant. El matí serà assolellat però de vesprada la cueta d’un front deixarà el cel més cobert i fins i tot algun ruixat al nord.

oratge

oratge

El cap de setmana començarà amb més núvols i amb temperatures més baixes. Acomiadarem el mes de juliol amb més núvols a la costa i algun ruixat durant el matí i amb més núvols de vesprada al nord on també pot arribar a ploure un poc.

Diumenge començarà agost amb oratge estable però no massa calorós.

oratge