Recuperem l’estabilitat

Compartir:

La cua del front encara tocarà de refilada les comarques més costaneres del sud de la Comunitat, deixant ruixats fins a mig matí

Els ruixats que puguen registrar-se al sud i a primera hora del dia seran els últims d’este episodi històric de maig de 2022 que està contribuint bona cosa a fer que esta primavera siga la més plujosa des que tenim registres.

L’anticicló empentarà a les baixes pressions i la massa d’aire freda de les capes altes cap a l’est i a poc a poc recuperarem l’estabilitat, el sol i les temperatures quedaran més ajustades per l’època, perquè hem començat el dia amb temperatures més baixes allà on els núvols han desaparegut abans però al centre del dia ens sobrarà la rebequeta que segurament ens hem posat a primera hora.

La cua del front encara tocarà de refilada les comarques més costaneres del sud de la Comunitat, deixant ruixats fins a mig matí.

El vent bufarà de gregal fins que a migdia vaja imposant-se el mestral i ajude al sol anar imposant-se per tot arreu afavorint un notable ascens de les temperatures que sense cap problema superaran els 20 graus a la major part d’observatoris.

Demà divendres s’espera que el sol lluïsca des de primera hora. Només es veuran alguns núvols alts avançant des de l’interior acompanyant el mestral que al nord es deixarà sentir amb ratxes moderades. Les temperatures no patiran canvis o pujaran lleugerament de forma local.

Tant el cap de setmana com l’inici de la pròxima hem de parlar de tranquil·litat total i absoluta amb temperatures que dissabte pujaran més per l’interior que a la costa, i tant diumenge com dilluns continuarem amb temps estable i assolellat.

EL MÉS LLEGIT

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

Espanya, el país més afectat per la pigota del mico

Encapçala la llista de països afectats, amb 40 positius confirmats i 55 casos en estudi. Madrid és la comunitat que acumula la gran majoria dels contagis

Publiquen l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

S'han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022

Sanitat detecta el primer cas sospitós de pigota del mico a Castelló

Es tractaria del primer cas de Monkeypox en la Comunitat Valenciana