El retorn de Blas

Compartir:

Núvols

Després d’un cap de setmana tranquil meteorològicament parlant comencem una nova pendents de nou de Blas, la borrasca estrela d’este mes de novembre. No hi ha forma de desfer-nos d’ella. Va deixar la flota pesquera amarrada a port la setmana passada i tornarà hui per acomiadar-se no sense donar alguns ruixats i tornar a deixar la mar ben rebolicada.

El gregal es reforçarà amb el pas de les hores deixant àrees de marejada junt a la costa i de forta marejada mar endins. Els núvols seran més abundants i compactes a la costa on durant el matí cal esperar precipitacions que de nou al sud de València i al nord d’Alacant poden ser moderades. De vesprada el cel es mantindrà cobert, però només cal esperar plugims dèbils.

Els núvols seran més abundants i compactes a la costa | Jordi Payà

Temperatures mínima 12º i màxima 19º | Jordi Payà

Demà dimarts els núvols tornaran a ser més compactes al litoral del centre i del sud on pot ploure fins a primera hora de la vesprada. El vent del nord-est tornarà a deixar-se sentir amb força a la mitat sud i el mestral i la tramuntana al nord. La mar anirà encalmant però encara hi haurà mar de fons a València i a Alacant.

Demà dimarts els núvols tornaran a ser més compactes al litoral del centre i del sud on pot ploure fins a primera hora de la vesprada | Jordi Payà

Temperatures mínima 12º i màxima 18º | Jordi Payà

Dimecres i dijous la persistència del gregal acumularà núvols a la costa del centre i del sud, però només cal esperar ruixats, i de poca entitat al litoral d’Alacant. Sembla que dijous acomiadarem per fi a Blas que es desplaçarà cap a l’est pel nord d’Àfrica pensem que de forma definitiva.

Dimecres i dijous la persistència del gregal acumularà núvols a la costa del centre |Jordi Payà

 

EL MÉS LLEGIT

Un avi tira al seu net nounat al fem

L'home va ser descobert quan va portar a la seua filla a un hospital amb una hemorràgia greu

200 punts de donació addicionals per a aconseguir més de 26.000 unitats de sang

La iniciativa recorda als pacients que necessiten transfusions de sang per a viure o millorar la seua salut

Arriben a Espanya 5.300 dosis de vacuna contra la pigota del mico

Sanitat comptabilitza 800 casos a Espanya, encara que queden dades per comptabilitzar-li les comunitats

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors