S’acosten núvols mitjans i baixos al litoral i al sud en començar el dia que aniran desfent-se

Compartir:

Imatge d'una sortida de sol entre núvols a Barcelona

No sé el que pensareu vosaltres però tinc sensacions contraposades pel que fa a les previsions de l’oratge d’este cap de setmana.

Ho repetirem una i mil voltes: el cap de setmana tindríem un oratge molt variable i insegur, amb més núvols a la costa i pluges que amb molta probabilitat caurien sobre la mar…i que en cas de tocar terra podrien deixar ruixats moderats…i que com més a l’interior faria més sol.

Tinc la sensació d’haver encertat prou les previsions i em trobe este matí amb alguns comentaris al Facebook que pensen el contrari. Un d’ells diu que fallem més que una escopeta de fira.I només em ve al cap una cosa: la meteo és apassionant. Ningú queda content amb les previsions i sempre trobes algú que pensa que han eixit fallides, però cada volta que tenim un pont, un cap de setmana o període festiu passa el mateix.

La segona part del pont sembla més facileta d’encertar. Hui encara tindrem núvols a la costa (on de forma puntual podria caure alguna gota o ruixat dèbil) però tant esta vesprada com demà dimarts farà més sol i les temperatures tendiran a pujar.

Cal fixar-se que hem posat el símbol de pluja més d’amunt la mar perquè de nou hi ha més probabilitat que caiguen sobre l’aigua de la mar que toquen terra. Farà més sol esta vesprada i les temperatures no patiran grans canvis.

Mapes de dilluns, matí s'acosten pluges i de vesprada estarà núvol |Jordi Payà

Mapes amb temperatures de dilluns, mínimes 18º i màximes 24º | Jordi Payà

Demà dimarts tindrem núvols mitjans i baixos al litoral i al sud en començar el dia però aniran desfent-se amb el pas de les hores afavorint un ascens de les temperatures al centre del dia.

Mapes de dimarts, matí i vesprada estarà núvol |Jordi Payà

Mapes amb temperatures de dimarts, mínimes 17º i màximes 25º | Jordi Payà

Dimecres i dijous es carregarà de nou el cel a la mitat sud de la Comunitat on en punts de la costa cal esperar ruixats de caràcter dèbil (localment podrien ser moderats). Les temperatures patiran un nou descens. Divendres i de cara al pròxim cap de setmana tot indica que l’oratge serà estable i les temperatures quedarien un poc més altes.

Mapes de dimecres, dijous i divendres, els dos primers dies assenyalen pluja, divendres núvol |Jordi Payà

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones