La setmana comença amb ponent i l’any acabarà amb calma absoluta

Compartir:

Núvols

Nadal ha vingut marcat pels vents de ponent que també ens acompanyaran les pròximes hores i dies, però ja tenim clar que li queda poc, que en no res arriba un anticicló portant-nos les típiques calmes o minves d’hivern.
Fins eixe moment cal tindre paciència amb el vent que hui es deixa sentir per tot arreu i que ha fet que Aemet haja avisat per vent a l’interior sud de Castelló, a València i al nord d’Alacant per ratxes que bufaran entre els 70 i els 80 km/h.

Vent a l'interior sud de Castelló, a València i al nord d'Alacant

Tenim pas de núvols que a primera hora podran deixar alguna gota en punts de l’interior, però sobretot cal destacar les temperatures perquè han pujat les mínimes i també pujaran les màximes.

Núvol

Les temperatures perquè han pujat les mínimes i també pujaran les màximes.

Demà dimarts tindrem més sol però temperatures més baixes. El vent encara es deixarà sentir de ponent fins a migdia per a passar a bufar de mestral de vesprada just quan començarem a botar el descens de les temperatures que es mantindran prou per damunt dels valors que toquen per l’època, però baixaran un parell de graus respecte els valors de hui.

Demà dimarts tindrem més sol

Temperatures més baixes

Dimecres de matí encara es deixarà sentir el mestral, però a cada volat bufarà amb menys força quedant quasi encalmat a migdia al centre i al sud. Les temperatures baixaran a la costa mantenint-se sense canvis o pujant al nord i per l’interior.
L’any 2021 acabarà dominat per l’anticicló i per temperatures ben altes. Potser refresque a la nit, però al centre del dia no caldrà portar massa roba d’abrigar perquè els termòmetres encara pujaran un poc més a les comarques de ponent i a les del nord on l’oratge serà primaveral.
 

Sol

 

EL MÉS LLEGIT

Mor la model i influencer Niece Waidhofer als 31 anys

L'estatunidenca comptava amb més de 4 milions de seguidors als quals pretenia ajudar parlant de salut mental

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx