Una setmana tranquil·la

Compartir:

Fulls de tardor

Tal dia com hui, fa set dies, estàvem tractant de veure per on venia i cap a on anava una DANA que bascularia des del nord de la Península (des dels Pirineus) fins al sud-oest (Huelva) per acabar del nou al nord (Galícia) durant el cap de setmana, des d’on encara va donar inestabilitat suficient perquè la vesprada de dissabte fora molt moguda, amb llamps trons i pluges intenses.

Encetem una setmana prou més tranquil·la. Fa poc donàrem la benvinguda a la tardor, i això vol dir que les nits i els dies són iguals, la qual cosa es tradueix en temperatures nocturnes més baixes, però encara fa calor al centre del dia.

La setmana comença amb pas de núvols mitjans i alts que no seran obstacle perquè al centre del dia l’ambient siga coloroset amb temperatures màximes que al centre de la Comunitat, tant a l’interior com a la costa toquen o superen els 30 graus.

Mapes dilluns, núvols |Jordi Payà

Mapa de les temperatures amb mínimes de 20º i màximes de 29º | Jordi Payá

Demà dimarts tindrem el cel més cobert, amb més núvols, durant el matí. Deixaran el cel parcialment cobert, però no deixaran pluja. Les temperatures nocturnes es mantindran sense canvis i les diürnes baixaran.

Mapes dimarts, núvols |Jordi Payà

Mapa de les temperatures amb mínimes de 20º i màximes de 27º | Jordi Payá

Al centre de la setmana l’ambient serà més fresc i els núvols sovintejaran la franja costanera deixant el cel més cobert i plugims dèbils.

El dia de hui les previsions apunten que el cap de setmana l’oratge serà estable i que les temperatures quedaran més altes.

Mapes dimecres amb pluja, dijous amb núvols i divendres amb pluja |Jordi Payà

 

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....