Torna el sol i les temperatures altes a la Comunitat Valenciana

A partir de hui recuperem el sol i les temperatures inicien un ascens que tindrà continuïtat els pròxims dies

A partir de hui recuperem el sol i les temperatures inicien un ascens que tindrà continuïtat els pròxims dies.

Hui encara tindrem núvols a moltes zones de la Comunitat, però només deixaran alguna gota despistada. Cal esperar que amb el pas de les hores s'impose el sol i que de seguida notem com pugen les temperatures que només a les zones de més al nord quedaran per davall dels 20 graus.

Demà dimecres tret d'alguns núvols baixos que durant el matí sovintejaran punts de la costa i de les boirines que es formaran durant la matinada a les valls el dia serà assolellat i més calorós, amb màximes que ja tocaran els 25 o 26 graus en punts del centre i de l'interior.

Dijous es deixarà sentir el ponent acostant-nos una massa d'aire més càlida des de centre de la Península que ens acompanyarà la recta final de la setmana. Tot i el pas d'alguns núvols el dia estarà dominat pel sol que amb l'ajuda del ponent portarà el mercuri a prop dels 30 graus a molts observatoris del centre i de la costa.

Divendres, i amb molta probabilitat el cap de setmana, el vent bufarà de xaloc i llevant, deixant l'ambient més fresc a la costa, però al centre i en punts de l'interior les temperatures encara quedaran entre els 25 i els 30 graus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dia gris amb plugims per començar la setmana" "Adeu a l'abril amb oratge inestable"