Soroll estival

Compartir:

Hui també donen probabilitat alta de tronades que fins i tot podran ser més generals que les d'ahir

Hui tornem a estar atents a l’evolució d’un oratge que comença amb calma, caloreta, sol i estabilitat però sense perdre de vista les previsions perquè hui també donen probabilitat alta de tronades que fins i tot podran ser més generals que les d’ahir. Es formaran a les muntanyes de l’interior i nord de València i de Castelló i amb probabilitat també molt alta arribaran al centre i a la costa.

Ruixats i tronades que seran molt benvinguts si no venen amb companyia de la pedra, i només ajuden a refrescar l’ambient perquè el dia es presenta molt calorós. Les temperatures s’enfilaran per damunt dels 35 graus a les rodalies del Golf de València i a les comarques més centrals.

Vos recorde que l’estiu comença hui oficialment quan passen 13 minuts de les 11 del matí.

Tindrà 93 dies i 66 hores de durada fins que comence la tardor el dia 23 de setembre.

Els aficionats a l’astronomia podran disfrutar de la pluja d’estrelles de Deta Aquàrids amb màxim el 30 de juliol, i no tant de la més famosa, la de les Perseides) en coincidir amb la lluna plena.

El 4 de juliol serà el dia que la Terra i el Sol estiguen més lluny l’un de l’altre.

Les tronades podran ser prou generals durant la matinada a la mitat nord de la Comunitat. Serà al nord i per l’interior on escampe abans i a la costa on es registren els últims ruixats.

Pense que a primera hora de demà dimecres encara tindrem núvols a la costa i al nord però en breu s’imposarà el sol que amb l’ajuda del ponent s’encarregarà de fre pujar les temperatures amb el pas de les hores.

No pujaran tant com hui però al centre i a la costa encara arribarem a màximes entre els 30 i els 34 graus.

Dijous les temperatures baixaran un parell de graus sobretot al centre del dia fent més suportable la calor, i encara que divendres apretarà un poc més la calor, de moment, no arribarà als nivells dels últims dies.

En definitiva, que tot indica que l’estiu començarà amb soroll però en breu arribarà l’estabilitat.

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys