Tot indica que la tardor arriba de la mà de Sant Miquel

Tardor

 

Hui és 29 de setembre, Sant Miquel. I més o menys per estes dates l’oratge presenta uns dies de calma, d’estabilitat i de temperatures més altes.

Enguany, després d’un inici de tardor marcat per una DANA, estem tenint uns dies de calma. Tant diumenge com dilluns tingueren calor al centre del dia. Ahir ja notàrem com refrescava i hui encara quedaran un poc més baixes les temperatures. A més, el cel quedarà més cobert a partir de migdia i fins i tot podrà arribar a ploure en punts de la costa de la mitat sud de la Comunitat.

Tot indica que la tardor arriba de la mà de Sant Miquel.

 

Oratge hui dimecres 29 de setembre

 

Temperatures hui dimecres 29 de setembre

Demà dijous tancarem el mes de setembre amb més núvols i ambient més fresc al sud on fins i tot podrà escapar-se algun plugim. Al nord bufarà mestral al nord on farà més sol. Al sud es deixarà sentir el gregal i el cel estarà més carregat. Les temperatures baixaran un parell de graus per tot arreu.

 

Oratge demà dijous 30 de setembre

 

Temperatures demà dijous 30 de setembre

Octubre començarà amb oratge típic de tardor. Ambient fresc i plugims dèbils i dispersos a les portes d’un cap de setmana que vindrà amb ponents i temperatures més altes a la costa.

 

Oratge a partir del divendres 1 octubre