La tardor no té pressa

La tardor no té pressa

L’oratge del cap de setmana ens ha donat alguna senyal de tardor, però segur que tots coincidim que tenim ganes d’un ambient més fresc, que no faça tanta caloreta al centre del dia, i fins i tot no voríem amb desgana un temporalet ‘mitjanet’ que portara pluges a bona part de la Comunitat.

De moment…ni una cosa ni l’altra, perquè el cap de setmana va acabar amb oratge variable, ruixats dèbils i temperatures més baixes, però eixe oratge no tindrà continuïtat perquè hui encara que hem començat el dia amb el cel carregat de núvols pense que aniran trencant-se i compartint protagonisme amb el sol.

Les temperatures no patiran canvis o pujaran al centre del dia un parell de graus.

Dilluns núvol pel matí i vesprada |Jordi Payà

Temperatures dilluns 17º i 25º | Jordi Payà

Demà dimarts el dia començarà gris amb el cel carregat de núvols mitjans i alts i ambient boirós, però a poc a poc anirà obrint-se pas el sol i de vesprada acabarà imposant-se per tot arreu afavorint un lleuger ascens de les temperatures.

Demà dimarts el dia començarà gris amb el cel carregat de núvols mitjans i alts i ambient boirós | Jordi Payà

Lleuger ascens de les temperatures | Jordi Payà

Dimecres encara farà un poc més de calor al centre del dia en lluir el sol des de primera hora. Pot ser les temperatures baixen per la nit, però encara pujaran un poc més cap a migdia, sobretot en punts de la costa. Els núvols seran més abundants a última hora.

Dijous ens acabarà de creuar un frontet que deixarà el cel mig ennuvolat a mesura que progresse de nord a sud, però si hem de fer una descripció del dia en el seu conjunt pensem que serà el sol qui predomine amb temperatures que de nou s’aproparan als 30 graus al centre i a la costa.

El mestral es reforçarà la nit de dijous a divendres fent que l’ambient refresque de seguida sobretot al nord i per l’interior on les temperatures no passaran dels 15-18 graus. A la costa l’ambient també serà més fresc però les temperatures encara s’aproparan als 25 graus.

Dimecres i dijous núvol i divendres sol | Jordi Payà