Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El temporal podria quedar-se a la Comunitat Valenciana fins el divendres com a mínim

Pluja, neu i vent coincidixen estos dies
Una imatge de la Puebla de San Miguel, al Racó d'Ademús | @divalterra

La neu ha sorprés els valencians este 11 d'abril de 2018, un dia de primavera que s'ha tingut que vestir amb la roba d'hivern degut al temporal de neu, vent i pluja que afecta a gran part d'Espanya, i entre eixes zones, a la Comunitat Valenciana.

 

Les zones d'interior de les províncies de València i Castelló s'han despertat tenyides de blanc, com es pot observar en algunes de les últimes imatges que arriben via Twitter.

 

 

 

I esta situació sembla que no va a finalitzar en el dia de hui, tot i que l'avís groc per neu decretat per AEMET finalitza, per ara, la pròxima matinada. Pel que fa a les ratxes de vent, els avisos també finalitzen a final d'este dimecres, però segons informa CEAMET, la possibilitat de precipitacions es manté, almenys, fins al divendres.

Precaució a les carreteres de Castelló

Tot i que les restriccions als vehicles pesats que s'havien alçat a meitat matí a l'N-232 a Castelló han sigut anul·lades ja, des del 112 es recomana circular amb precaució. A més, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha mobilitzat un equip llevaneus de Bombers d'Els Ports per a netejar la carretera de la neu entre Torremiró i Castell de Cabres.

 

Des de ValènciaDiari seguirem durant tot el dia informant de l'última hora sobre l'oratge hivernal que viu la Comunitat. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris