Temps immillorable

Demà dissabte donarem la benvinguda al cap de setmana amb sol i bones temperatures

La calor d'estiu i el temps de platja arribaran a partir de diumenge

Alguna volta vos he comentat que no soc partidari de parlar de bon oratge quan fa sol i de mal oratge quan fa fred o plou. El bon oratge és el que fa el que ens convé o interessa en cada època de l’any.

I ara el que tenim per davant, sobretot tenint en compte que anem de cara al cap de setmana, és un oratge immillorable, perquè anem sobrats de pluja (pot ser en alguna zona en teníem massa) però amb el temps que farà els pròxims dies tot tornarà a la normalitat.

El dia comença amb ambient fresc, que és el que toca, i el sol ens acompanyarà des de primera fins a última hora del dia deixant les temperatures en valors molt suaus a les hores centrals. Durant el matí es deixarà sentir el vent de mestral i ponent afavorint un ascens de les temperatures encara que l’entrada de les brises a migdia refrescarà l’ambient junt amb la costa.

Demà dissabte donarem la benvinguda al cap de setmana amb sol i bones temperatures. Les temperatures nocturnes no patiran massa canvis però les diürnes podran pujar al centre i en punts de la mitat sud de la Comunitat on de vesprada es deixarà sentir el vent de llebeig.

Diumenge acabarem el cap de setmana sense patir per l’oratge i disfrutant del sol i de temperatures molt suaus, i començarem la setmana amb calma i relaxament meteorològic perquè de moment no es veuen canvis ni a mitjà ni a llarg termini.