Tronades més matineres i generals

Compartir:

Les temperatures màximes baixaran un parell de graus, i si no ho fan abans ho faran després de passar les tronades

Tot indica que hui escoltarem trons abans de migdia. Les precipitacions podran visitar la mitat nord de la Comunitat Valenciana durant el matí, faran una pausa a migdia per tornar a la càrrega de cara a la vesprada.

La nit ha deixat de nou en vetla a molts habitants de la franja costanera on amb temperatures altes i humitats molt elevades no ha sigut fàcil dormir.

Les temperatures màximes baixaran un parell de graus, i si no ho fan abans ho faran després de passar les tronades que al nord tindran més durada i aniran desfent-se durant la nit.

Per a demà dijous i per a la recta final de la setmana hem d’anunciar un oratge més variable però també més calorós. Després d’un matí de sol i de temperatures un poc més altes de vesprada encara es formaran núvol d’evolució a l’interior de València que avançaran desfent-se cap a la costa. Podrà registrar-se localment algun ruixat i fins i tot alguna tronada però seran coses molt puntuals i sense importància.

A partir de divendres aniran pujant dia a dia les temperatures deixant un cap de setmana assolellat i ben calorós.

EL MÉS LLEGIT

Mor Paco Rabanne: el dissenyador que va vestir les estreles de metall

Va nàixer en 1934 al País Basc i tenia cinc anys quan van afusellar al seu pare i va fugir amb la seua mare a França

El Consell declara 2023 com a Any Nino Bravo

Es crea la comissió que aprovarà el programa general dels actes commemoratius pel cinquantenari de la mort del cantant valencià d'Aielo de Malferit

El Palauet de Monforte acollirà les cerimònies de benvinguda als nounats de València

La celebració d'estes cerimònies civils no implicarà el pagament de cap taxa, atés que no constituïxen actes administratius

L’atur puja al gener a la Comunitat Valenciana a 6.776 persones

L'augment, així i tot, és per davall de la mitjana estatal, que és del 2,49%
CatalanSpanish