Tronades més matineres i generals

Compartir:

Les temperatures màximes baixaran un parell de graus, i si no ho fan abans ho faran després de passar les tronades

Tot indica que hui escoltarem trons abans de migdia. Les precipitacions podran visitar la mitat nord de la Comunitat Valenciana durant el matí, faran una pausa a migdia per tornar a la càrrega de cara a la vesprada.

La nit ha deixat de nou en vetla a molts habitants de la franja costanera on amb temperatures altes i humitats molt elevades no ha sigut fàcil dormir.

Les temperatures màximes baixaran un parell de graus, i si no ho fan abans ho faran després de passar les tronades que al nord tindran més durada i aniran desfent-se durant la nit.

Per a demà dijous i per a la recta final de la setmana hem d’anunciar un oratge més variable però també més calorós. Després d’un matí de sol i de temperatures un poc més altes de vesprada encara es formaran núvol d’evolució a l’interior de València que avançaran desfent-se cap a la costa. Podrà registrar-se localment algun ruixat i fins i tot alguna tronada però seran coses molt puntuals i sense importància.

A partir de divendres aniran pujant dia a dia les temperatures deixant un cap de setmana assolellat i ben calorós.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.