València supera els 24 graus en febrer

Compartir:

Les temperatures màximes a la Comunitat Valenciana han superat este dijous 15 de febrer els 24 graus, ni més ni menys, en un hivern que està tenint de tot al territori valencià i on es passa de les pluges a l'oratge primaveral en qüestió d'hores.

 

A Alacant i a Castelló s'han registrat 21 graus, mentre que València ha superat a les altres dos capitals de província i ha arribat a 24ºC, donant una sensació tèrmica molt suau als carrers de la ciutat. Segons les dades d'AEMET, i com podrà notar tot el món, del fred de fa una setmana s'ha passat a un ambient molt suau amb temperatures superiors a quasi 5 graus per damunt de la mitjana que seria normal al mes de febrer.

 

Per poc de temps

 

El canvi de temperatures al Cap i Casal arribarà esta nit on s'espera una baixada de temperatures de quasi 10ºC situant-se al voltant dels 10ºC. Però esta baixada de temperatures no farà que ens visite la pluja.

 

La probabilitat de pluja arribarà el dissabte amb una probabilitat ara mateix del 75%. Per al diumenge la probabilitat es fixa en un 80% i per al dilluns es fixa una baixada de temperatures a València de fins a 6° i una probabilitat de pluja de poc més del 50%.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish