El missatge d’este balcó valencià conquesta Twitter


Rebre les notícies de València Diari

Cadascú el Nadal el viu d’una manera i quan arriba esta època, l’esperit de Nadal envaeix l’ambient, això sí, no a tots per igual. Així ho ha mostrat un cartell que un usuari de Twitter ha trobat penjat d’un balcó d’un edifici de València.

El Nadal trau el millor de les persones

Diuen que el Nadal trau el millor de les persones i cada u felicita com vol i de la manera que vol, el que per a uns és una forma carinyosa per a altres no, però el que és cert es que esta felicitació no ha passat desapercebuda per a ningun valencià que haja passat per baix d’este balcò.

Viral a les Xarxes Socials

En les últimes hores s’ha tornat viral en la xarxa social de l’ocell blau una xicoteta pancarta en la qual es pot llegir en valencià: “Bon Nadal fills de putes”. 

A les poques hores ja era viral

Este tuit ha aconseguit una important repercussió i porta en poques hores més de 4.000 ‘m’agrada’ i més de 800 compartits en Twitter. En els comentaris al missatge, molts usuaris han esmentat esta persona amb la qual podria encaixar este cartell. Alguns han esmentat còmiques com Charlie Pee i Victoria Martín com a possibles autores intel·lectuals d’un missatge d’este tipus.

<

>

Estes són algunes reaccions al tuit:

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies