Mónica Hoyos ha vetat a Miriam Saavedra a ‘Supervivientes’

Mónica Hoyos

Mónica Hoyos és, junt amb la seua exparella Carlos Lozano, concursant de ‘Supervivientes’ | TELECINCO

 


Rebre les notícies de València Diari

Després dels suposats privilegis d’Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’, arriben els vetos de Mónica Hoyos. Segons ha explicat aquesta setmana la periodista de ‘El Programa de Ana Rosa’ Marta Riesco, l’exparella de Carlos Lozano, també concursant d’aquesta nova edició del programa de Telecinco, hauria demanat a la direcció vetar a la que va ser parella de Lozano, Miriam Saavedra.

 

Cal recordar que les dos van protagonitzar durs enfrontaments durant l’última edició de ‘GH Vip’, la qual va acabar guanyant Saavedra. Per tant, amb l’objectiu de no tornar a vore’s les cares, Hoyos hauria vetat a Saavedra a l’illa i en els programes a Madrid en els que ella estiga present. Si no era així, va afirmar la periodista Riesco, Hoyos es plantejava la possibilitat de no anar a ‘Supervivientes’.

 

 

Joaquín Prat posa en dubte la petició de Hoyos

Finalment, tant Lozano com Hoyos, que tenen una filla en comú fruit de la seua relació sentimental, han decidit participar en un dels programes estrella de Mediaset. Per tant, tot fa pensar que la direcció ha fet cas a les peticions de Hoyos. No obstant això, no pensa el mateix Joaquín Prat, que va assegurar a Riesco que el programa no accepta cap tipus de veto i, menys, per part de cap concursant.

 

La periodista Marta Riesco es va reunir amb Mónica Hoyos | TELECINCO

 

A més, segons explicaven al programa, una cosa és que Hoyos no vulga vore a Saavedra, però cal no oblidar que és possible que sí que ho faça Lozano. Siga com siga, el cert és que Hoyos ja no s’ho pot pensar més, ja que els concursants ja han passat la seua primera nit a Hondures, després que el programa arrancara la passada nit de dijous.

 

Ja ha començat una de les edicions més esperades de ‘Supervivientes’

Sense dubte, la nit va tindre dos moments estrella. El primer va ser quan Jorge Javier Vázquez va reaparéixer al plató després d’estar unes setmanes allunyat dels focus a causa de l’ictus que va patir. El públic el va rebre amb un fort i reconfortant aplaudiment que li va fer recordar que, després de tot el que ha passat, aquella és sa casa i el seu hàbitat natural.

 

El segon moment més esperat de la nit va ser l’aparició d’Isabel Pantoja i el seu salt de l’helicòpter. La Pantoja no va fallar i els seus fills Kiko Rivera i Chabelita tampoc, ja que els dos van estar presents al plató per a dir-li a sa mare quant l’estimaven.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies