Mónica Naranjo insulta a un membre del públic de ‘OT 2017’: «Imbècil»


Rebre les notícies de València Diari

 

Mónica Naranjo va eixir este dilluns en defensa de Nerea durant la sisena gala de ‘OT 2017’. La cantant estava valorant l'actuació de la concursant, quan algú entre el públic va reproduir el so d'un ase en bramar.

 

Com van apuntar desenes d'usuaris en Twitter, l'emissor del so va voler faltar al respecte a Nerea comparant la seua aparença física amb la de l'animal, un gest del que també es va adonar Mónica Naranjo. «No sé qui ha fet açò, però em sembla un vertader imbècil», va dir la catalana per a defensar-la.

Gran actuació de Nerea i bona valoració de Mónica Naranjo

En la sisena edició, Nerea va interpretar la cançó que va permetre a Pastora Soler aconseguir el dècim lloc en el Festival d'Eurovisión de 2012. La cantant sevillana no se'l va voler perdre i va estar en el plató, on es va desfer en elogis cap a la concursant.

  

  

  

La seua actuació també va ser aplaudida per Mónica Naranjo: «Has tingut una actuació bonica, correcta, si segueixes entrenant serà brillant, però cal treballar massa per a açò. Amb 18 anys vas a poder traure-li lluentor pel camí, així que per favor creua la passarel·la», va dir la jurat del programa després d'encarar-se amb el públic.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies