Mor un jove de 20 anys després de ser apunyalat pel seu padrastre a Múrcia


Rebre les notícies de València Diari

Un jove de 20 anys va morir este dissabte a la nit en el barri de la Concepció de Cartagena després de ser apunyalat en el coll pel seu padrastre durant una batussa familiar, segons van confirmar fonts pròximes al cas. La Policia Local del municipi ja ha arrestat al presumpte agressor.

La mare ferida

La mare del jove que ha mort, de 38 anys, també va resultar ferida en tractar de defensar al seu fill durant la discussió i actualment es troba a l’hospital Santa Lucia baix la vigilància psiquiàtrica. Els Serveis Socials ja han estat avisats per a fer-se càrrec de dos xiquets, de 13 i 6 anys, que estaven en el domicili en el moment de la baralla. A un dels menors, fill del supost agressor, se’l va emportar el seu germà major.

112

El Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Regió va rebre, a les 23.13 hores, diverses crides de veïns del carrer Vírgen del Romero del referit barri, que van informar d’una baralla i crits a l’interior d’un domicili i, posteriorment, de l’existència d’un jove greument ferit per arma blanca. Al lloc es van mobilitzar diverses patrulles de la Policia Local, els qui van sol·licitar assistència sanitària per a dos persones, per la qual cosa van acudir també dos unitats mòbils d’emergències amb sanitaris de la Gerència d’Urgències i Emergències Sanitàries 061.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies