Mor una jove de 22 anys en sotmetre’s a dos operacions estètiques

La societat de la ciutat colombiana de Cali ha quedat commocionada després de la mort de Michelle Suárez Arcila. Aquesta jove de 22 anys ha mort després de patir les complicacions d’una cirurgia estètica a la qual es va sotmetre fa tan sols uns dies. Segons ha revelat la seua pròpia mare a mitjans de comunicació colombians com la ràdio ‘BluRadio’, Michelle Suárez Arcila va voler entrar en el quiròfan per a sotmetre’s a una lipoescultura i a un augment de glutis.


Rebre les notícies de València Diari

Les complicacions que va patir Michelle Suárez Arcila

Després de la intervenció que es va realitzar en la clínica, el seu doctor la va ingressar i ni havent passat 24 hores va decidir donar-li l’alta i manar-li a la seua casa. Va ser en el seu domicili on la jove va començar a sentir les primeres molèsties.

En passar les primeres 12 hores d’haver rebut l’alta, la colombiana de 22 anys va començar a trobar-se pitjor i a sentir molts dolors. “Se li va inflamar una natgeta, sentia molt de dolor i se’m va desmaiar com set vegades. A l’últim se m’estava quedant”, comenta la mare en l’entrevista que ha realitzat amb la cadena de ràdio.

En veure que la seua filla estava tenint aquestes complicacions, la mare va cridar al doctor que l’havia intervinguda i a l’anestesista que va estar en la intervenció. No obstant això, els dos supòsits professionals li van fer cas omís.

La mort de la jove

Per això mateix, la progenitora va decidir telefonar a una ambulància que es va traslladar fins al domicili de la jove. En veure l’estat en el qual es trobava Michelle Suárez Arcila, l’equip d’emergències va decidir portar-la fins a la Clínica Sud de Cali on va haver de ser ingressada.

En el centre mèdic, els sanitaris van fer el possible per salvar-li la vida però, finalment, la jove de 22 anys va morir deixant òrfena a una xiqueta de tres anys. “Li van donar tres infarts“, comenta esfondrada la mare en la conversa radiofònica amb el mitjà de comunicació.

La família de Michelle Suárez Arcila demana justícia per la mort de la jove

Ara, la progenitora ha volgut denunciar els fets perquè cap altra persona patisca el mateix calvari que ella mateixa ha viscut amb la mort de la seua filla. A més, la mare ha acusat el cirurgià de la falta de professionalitat que va tindre amb la seua filla i ha revelat com treballa el suposat doctor: “Jo no estava d’acord que s’operara amb ell perquè jo ho veia com molt inexpert. La va atendre per telèfon, no la va veure personalment i li va manar uns exàmens i no li va manar electros“.

La mare de Michelle Suárez Arcila ha demanat justícia per a la seua filla i ha denunciat la negligència mèdica del cirurgià: “Aquest doctor no pot tornar a cometre aquests mateixos errors amb una altra pacient. No és just que facen això, és una negligència mèdica, no degué deixar-la eixir“.

Per part seua, el metge no ha volgut pronunciar-se i ha preferit optar pel silenci. No obstant això, els mitjans de comunicació colombians apunten al fet que no és el primer cas en el qual es veu involucrat aquest cirurgià, ja que fa diversos anys va haver de tancar una de les seues clíniques per les complicacions que va patir una altra pacient.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies