La misteriosa mort de l’actriu porno,  Wednesday Nyte, als 31 anys

Wednesday Nyte, actriu de contingut per a adults i estrela de la plataforma OnlyFans, ha mort de manera tràgica i en estranyes circumstàncies als 31 anys, segons reporten mitjans britànics. Els familiars de la jove georgiana han volgut retre-li homenatge en els seus canals de xarxes socials, on comptava amb més de 25.000 seguidors.


Rebre les notícies de València Diari

La també model dels Estats Units era coneguda per publicar fotos i vídeos eròtics en plataformes com OnlyFans; el seu últim post en Instagram va ser just el 16 de juny on es veia amb llenceria negra sensual.


Després de donar-se a conéixer la notícia, els seus fans es van bolcar a les seues xarxes socials, sobretot a Instagram, per a deixar-li missatges d’amor, però també de tristesa per la partida de la jove.

La model d’OnlyFans va complir anys el passat 31 de maig i, segons els informes, va morir a les poques setmanes. Alguns reportes indiquen que va morir el 17 o el 18 de juny, no obstant això, aquesta dada encara no ha sigut confirmat oficialment per les autoritats. Nombrosos seguidors en Instagram han volgut mostrar les seues condolences.

La família de Wednesday Nyte: “Per favor, respecteu a la meua germana”

Una dona, que es creu que és la seua germana, va indicar en Twitter que la família i amics “no podem parlar“. “Per favor, respecteu a la meua germana. És tot el que demane. r. i. p.. T’estime sempre“, va escriure.

Un altre familiar de la jove va agregar com a comiat: “Temia escriure això. Encara no puc creure que això siga real“.


L’última foto de Wednesday Nyte va ser el 17 de juny. Molts dels seus seguidors han volgut donar el seu últim adeu. “r. i. p.. Estic molt trist, no puc deixar de plorar”, va assenyalar una usuària. “Descanse en pau, espere que es faça justícia“, va agregar un altre internauta. Les investigacions per esclarir la mort de la jove continuen.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies