La nova ganga de Lidl: el dron que triomfa per només 25 euros

 El dron ha deixat de ser un aparell futurista de ciència-ficció per passar a formar part de la nostra vida quotidiana. Per això, moltes empreses han apostat per este aparell electrònic i fins i tot Lidl ha posat a la venda un dron per només 25 euros.


Rebre les notícies de València Diari

 

El dron RC que triomfa entre els consumidors

El dron RC de Lidl és fàcil de controlar, i gràcies al seu sensor d’altura integrat pots fer moltes maniobres de vol i girs de 360º en totes les direccions. La millor notícia és que només costa 24,99 euros. 

La nova ganga de Lidl: el dron que triomfa per només 25 euros

Dron RC de Lidl per 24,99 euros | LIDL

 

 

D’altra banda, compta amb control remot de quatre canals amb tecnologia de 2,4 GHz i un gir integrat de 6 eixos per a una major estabilitat en l’aire. També oferix il·luminació LED de dos colors i el mode «Headless» per a facilitar el control. Arriba fins als 50 metres i el temps de vol és de 8 minuts.

 

Inclou quatre hèlixs de recanvi, comandament a distància, bateria, dos piles d’1,5 V per al control remot, cable de càrrega USB i un manual d’instruccions, i per a completar l’oferta inclou 3 anys de garantia. És un dron senzill, però que complix amb la seua funció.

 

Com sorgixen els drons i per a què servixen

Amb el desenvolupament en computació i els sistemes de control electrònics, durant els anys 80 i 90 van aparèixer els drons. D’altra banda, la finalitat d’un dron és molt variada; és una ferramenta molt útil per al control d’incendis forestals, l’agricultura, la construcció, l’anàlisi del trànsit, o la geologia. A demés, no suposen un gran cost d’inversió. Els drons actuen en situacions en què un ser humà podria resultar ferit i, per tant, les institucions han decidit incorporar un dron en el protocol de seguretat.

 

La nova ganga de Lidl: el dron que triomfa per només 25 euros

Drons de tecnologia avançada | DJI-Agras

 

Cal destacar que els drons també han revolucionat el sector de la ramaderia, ja que els permet controlar el bestiar sense preocupacions. En el sector de l’agricultura estos aparells són una ferramenta molt útil per a optimitzar la producció perquè permeten vigilar els cultius agrícoles, obtenir dades, fer fotografies, vore l’evolució dels cultius, etc.

 

Ara bé, no tots els drons porten càmera incorporada, però els drons per a les GoPro han trobat la solució. D’esta forma, si vols iniciar-te en aquest món, pots començar amb el dron de Lidl i incorporar-li una càmera.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies