Coneixes les novetats de WhatsApp en els missatges temporals?


Rebre les notícies de València Diari

 

WhatsApp anuncia novetats dins dels missatges temporals. Es podran establir xats complets amb aquesta configuració. A més ara podrem gestionar el temps el qual romandran els missatges guardats en l’aplicació.

L’aplicació de WhatsApp deixa en mans dels usuaris la decisió de quant temps ha de romandre un missatge.

 

Missatges temporals de forma predeterminada

 

“Els usuaris de WhatsApp ara tenen l’opció d’activar els missatges temporals de manera predeterminada en tots els xats nous. Quan aquesta funció està activada, tots els xats individuals nous que tu o una altra persona creuen estaran configurats per a desaparéixer al cap de la duració que tries. I, a més, hem agregat una opció nova perquè, quan crees xats grupals, pugues activar aquesta funció en aqueixos grups. Aquesta nova funció és opcional i no canvia ni elimina cap dels teus xats”, exposa l’empresa en el seu blog informatiu.

 

Nova duració en els missatges temporals

 

A més, han agregat noves duracions per a aquests missatges temporals. Ara trobarem la duració de 24 hores, de 90 dies més l’opció de 7 dies que ja teníem en l’aplicació.

Per a aquelles persones que trien activar els missatges predeterminats, veuran un missatge en els seus xats que informarà els participants que és la configuració seleccionada. Si l’usuari necessita guardar una conversa determinada, pot revertir la configuració d’un xat específic.

Per a poder activar aquestes últimes novetats, únicament hauràs d’anar a ‘Configuració de privacitat‘, i seleccionar ‘Duració predeterminada‘.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies