Obama parla dels ovnis al programa de James Corden: Hi ha objectes en el cel que no podem explicar

Barack Obama


Rebre les notícies de València Diari

El passat dimarts l’expresident dels Estats Units Barack Obama va acudir al programa de James Corden i no es va tallar a l’hora de parlar de l’existència dels ovnis. Obama va confirmar que existeixen “imatges i registres” d’objectes no identificats.

 

<>
“El que és cert, i estic parlant de debò, és que hi ha fotos i enregistraments d’aeronaus en els cels que no sabem exactament què són, no podem explicar com es van moure, ni la seua trajectòria”, li explicava a James Corden i els televidents en EEUU, per a afegir que “el seu vol no tenia un patró fàcilment explicable. I bo, ja saps, crec que la gent encara es pren de debò tractar d’investigar i esbrinar el que és. Però no tinc res sobre el que informar hui”.

La cosa és seriosa

L’exmandatari declara que ha vist OVNIs i reitera que el tema es més seriós del que podríem pensar.

Ovnis en el país anglosaxó

No és la primera vegada que el tema dels ovnis ix a la palestra al país anglosaxó. Este pròxim dijous, la CBS publicarà el reportatge ’60 Minutes’, en el qual el propi Govern dels EUA reconeix l’existència d’estos objectes. Coincideix, a més, amb un moment en el qual el Departament de Defensa i les agències d’intel·ligència han de presentar el mes que ve un informe oficial molt esperat sobre els misteriosos albiraments aeris.

Es filtra el vídeo d’un ovni a Califòrnia avalat pel Pentàgon

El Departament de Defensa estatunidenc confirma la veracitat del vídeo, gravat per personal de l’Armada en 2019 i que ha eixit a la llum ara.

Ovni. Centre d'Informació de combat del busques USS Omaha

El Pentàgon, la seu del Departament de Defensa dels Estats Units, ha confirmat la veracitat d’un vídeo que ha estat aquests dies circulant per les xarxes socials. En ell apareix un objecte volador no identificat (OVNI) que va ser captat sobre les costes de Califòrnia.

Fonts del departament han deixat constància que el la escena va ser gravada per personal de l’Armada, i ara està sent investigat per una unitat especial de la intel·ligència naval. El documentalista Jeremy Corbell, que fa un mes va difondre una altra captura d’un OVNI amb forma triangular, va ser l’encarregat de compartir el vídeo.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies