Ouigo Madrid-València: arranca la venda de bitllets des de 9 euros

Ouigo, la companyia francesa de trens d’alta velocitat ‘low-cost’ començarà a operar el trajecte Madrid-València a partir del 7 d’octubre. Amb bitllets que van des dels 9 euros fins als 30 euros aproximadament, encara que els preus variaran segons la demanda i el dia. Aquest operador ha començat hui la venda de tiquets en el seu web i app amb promocions que duraran dos mesos, fins al 10 de desembre.


Rebre les notícies de València Diari

Així ho han anunciat aquest dijous en la roda de premsa de presentació oficial del trajecte, la directora General d’Ouigo España, Hélène Valenzuela, i el director comercial i de màrqueting d’Ouigo España, Federico Pareja, que ha tingut lloc en l’estació d’AVE-Joaquin Sorolla.

Aquesta nova ruta connectarà les estacions de València-Joaquín Sorolla i Madrid-Chamartín-Clara Campoamor en tan sols 1 h i 50 minuts. De moment, tan sols hi hauran 6 trajectes diaris entre totes dos ciutats, 3 anades i voltes cada dia, encara que es preveu que s’amplie una vegada arribe a Alacant en 2023.

Un total de 21.378 places setmanals als seus trens de doble altura amb 509 places sent d’aqueixa manera, posicionant-se com els trens de major capacitat del mercat espanyol.

Els preus variaran en funció del servei i la demanda, encara que segons han explicat sempre es vendran bitllets a partir de 9 euros per als adults. Hi Hauran dos tarifes, l’‘essencial‘, que inclourà un equipament de mà i un altre de grandària cabina, i la ‘plus‘, que en pagar 9 euros més, inclourà l’equipatge esmentat anteriorment, així un addicional o XL, selecció de seients i ouifun, la plataforma d’entreteniment de la companyia.

En aquest sentit, també hi haurà una tarifa plana de 5 € per a xiquets menors de 14 anys i bitllets gratuïts per a menors de 3 anys que vagen en braços, ja que si volen usar el seient, hauran de pagar el bitllet.

A més per a gastar el wifi dels trens caldrà pagar 3 euros, 5 euros per a gaudir de la plataforma i el wifi, 7 euros per a l’opció ouigo flex i canviar el bitllet fins 30 minuts abans de la seua eixida, i 10 euros per a portar a la mascota.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies