Paco León publica una nova imatge despullat per reivindicar el nudisme

 


Rebre les notícies de València Diari

Paco León és un intèrpret molt conegut i estimat pels seus seguidors, i les instantànies i publicacions que compartix habitualment, mai deixen indiferent a ningú. I és que l’actor és molt prolífic a l’hora de mostrar la seua vida quotidiana amb total normalitat i naturalitat. De fet, ja són moltes les voltes que ha mostrat imatges d’ell mateix completament despullat.

 

Un nu integral com a reivindicació

Les seues fotografies sempre tenen una vora reflexiva, d’humor, o fins i tot, a voltes, reivindicativa, com esta última volta, en la que l’actor ha decidit fer una oda al nudisme i mostrar al mateix temps el preciós paisatge de Menorca, on es troba de vacacions, publicant una imatge amb un nu integral en el què ix d’esquena a la càmera en una roca enmig del mar, amb un paisatge de pel·lícula mentres que contempla una posta de Sol. «Aço és el què més m’agrada del món», eren les paraules amb les que l’actor ha acompanyat la imatge.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo siento, pero esto es lo que más me gusta del mundo. #naturaleza #nude #salvajismo #freestyle

Una publicación compartida de @ pacoleon el

 

 

L’actor no té cap mena de complex a l’hora de mostrar-se totalment despullat. Ho ha fet en reiterades ocasions, la primera, va tindre lloc en el 2013, quan va arribar al milió de seguidors i ho va voler celebrar d’esta manera, com ja és habitual en molts personatges famosos. Pareix que des de llavor, i gràcies a la bona acollida que sempre han tingut els seus nus en les xarxes, l’actor li ha agafat gust a la cosa i seguix publicant imàtgens seues despullat, tapant les parts clau per burlar elegantment la censura en les xarxes.

 

També pots llegir… 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies