Pedro Sánchez adverteix que rebaixar impostos i estat de benestar són incompatibles


Rebre les notícies de València Diari

El president del govern, Pedro Sánchez, sosté que els que diuen que és possible baixar els impostos i mantenir l’estat de benestar «o menteixen o amaguen retallades dels serveis públics». Els que defensen aquesta política, ha subratllat, són «els mateixos que s’emporten els diners a Suïssa o apareixen en els papers de Panamà i de Pandora».

Sánchez ha arremés contra el PP

El líder del PSOE ha participat aquest diumenge en un acte del PSOE a Ponferrada amb regust electoral a pesar que el president de la Junta de Castella i Lleó ha descartat que vagi a anticipar els comicis. Sánchez ha arremés, sense citar-ho, contra el PP i s’ha mostrat «orgullós» del «passat, present i futur» del PSOE. Un partit, ha assenyalat, al qual fa quatre anys «molts auguraven» la desaparició davant la puixança de Podemos, però que ara governa Espanya i és «la primera força política».

Deixar enrere les seqüeles econòmiques i socials de la pandèmia

Pedro Sánchez, el secretari general dels socialistes ha defensat el manteniment i el reforçament de l’estat de benestar per a deixar enrere les seqüeles econòmiques i socials de la pandèmia i per a garantir una recuperació justa «que arribe a tots». Este enfortiment, que afegit, requereix «avançar» en les polítiques socials i incrementar les partides pressupostàries de despesa social.

La llei de l’habitatge

Ha individualitzat en la futura llei d’habitatge per a convertir en «un dret» l’accés a un domicili el que hui dia és un problema. «Escolte alguns partits dir que no faran res», ha apuntat en evident referència al PP. La posició de no aplicar la llei d’habitatge en els territoris que governen és «un sinònim de derrota» perquè ningú pot quedar-se de braços plegats davant un problema com el de l’habitatge.

Avançar o retrocedir

Es tracta, ha prosseguit, de «avançar o retrocedir», i en el PSOE «optem per avançar, no perdrem ni un minut en la confrontació i el bloqueig. Tenim molt a fer».

 

<

>

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies