Pluja amb anticicló?

Un dels pobles més bonics de la Comunitat Valenciana


Rebre les notícies de València Diari

Un anticicló que a poc a poc acabarà situant el seu centre entre el nord de França i el sud d’Anglaterra des d’on enviarà vents de llevant sobre el litoral mediterrani. Els primers dies de la setmana l’oratge serà estable, assolellat, fresc de matí però amb temperatures molt suaus durant el dia.

De tota manera cal estar atents a les previsions perquè el mateix anticicló pot ser el responsable de les pluges que puguem tindre la segona part de la setmana en barrejar-se el llevant amb un poc d’inestabilitat que tindrem a les capes altes de l’atmosfera al sud i sud-oest de la Península.

Pluja amb anticicló?

La nit, en mantenir-se el cel ras i el vent encalmat ha sigut un poc més fresca, però al centre del dia l’ambient serà suau amb màximes que s’aproparan als 20 graus al centre i a la costa i als 15 al nord i per l’interior.

sol | Jordi Payà

Temperatures

Demà dimarts també ens espera un dia molt tranquil. L’anticicló farà que el vent bufe fluix de xaloc (sud-est) aportant humitat a la costa i afavorint la formació d’alguns núvols baixos i de boirines en les zones fondes i a les planes de l’interior. Les temperatures no patiran canvis o baixaran lleugerament a la nit. Al centre del dia no patiran canvis a la costa, però podran pujar un parell de graus al centre i per l’interior.
 

Sol

Temperatures

Serà dimecres a última hora quan el cel quede més carregat de núvols i durant la matinada de dimecres a dijous quan puguen registrar-se plugims dèbils en punts de la costa. Dijous i divendres el cel quedarà més tancat al centre i al sud de la Comunitat i encara que no s’esperen pluges de molta entitat caldrà portar el paraigua a mà per si de cas.

Temperatures

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies