La setmana arranca amb ratxes molt fortes de vent a l’interior i termòmetres en ascens fins el 24 graus

El dilluns estarà marcat a la Comunitat Valenciana per les ratxes molt fortes de vent de l’oest a l’interior i per les temperatures màximes en ascens notable fins el 24 graus.


Rebre les notícies de València Diari

Segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), l’interior nord de Castelló està en avís taronja durant tot el dia per ratxes de vent de fins a cent quilòmetres per hora.

Mentrestant, el litoral nord i l’interior sud de Castelló, així com tot l’interior de València, estan en avís groc per ratxes de més de 80 quilòmetres per hora.

El vent bufarà moderat de l’oest, ocasionalment fort a l’interior on es donaran ratxes molt fortes des del matí que aniran remetent a últimes hores de la jornada.

En general hi haurà intervals nuvolosos, estenent a cel poc nuvolós amb nuvolositat alta a la vesprada, possibles precipitacions febles i disperses en la mitat nord a primeres hores i temperatures mínimes en ascens en l’interior i sense canvis en la resta, mentre les màximes aniran en ascens notable.

En les capitals de província, els termòmetres oscil·laran entre 24 i 8 graus tant a Alacant com a Castelló de la Plana i entre 23 i 11 a València.

En matèria d’incendis forestals, el nivell de preemergencia per risc per a aquest 12 de febrer és alt (taronja) en el litoral de Castelló i Valencia i en el sud d’Alacant; extrem (roig) en la resta de la Comunitat Valenciana, informa l’1·1·2.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies