La reina Letícia ha comprat un llibre que podria significar un nou embaràs

La reina Letícia

Arriben nous rumors d’un possible embaràs de la reina Letícia | Cedida

 


Rebre les notícies de València Diari

Un nou rumor ataca la casa reial: un possible embaràs de la reina Letícia. Tal com ha conclòs ‘En Blau’, la reina podria estar intentant quedar-se embarassada, ja que ha sigut vista comprant un llibre de què menjar per a ser fèrtil. Este tercer embaràs podria significar un canvi radical en la línia de successió de la corona, ja que, si fora un xiquet, la princesa Elionor perdria la seua condició de princesa d’Astúries.

 

A la reina se l’ha pogut vore en públic fullejant el llibre ‘Una història de España’ durant la Fira del Llibre de Madrid, però des d’’Onda Cero’ asseguren que l’han pogut vore comprant el llibre ‘La cocina de la fertilidad’, d’Andrea Carucci. En la contraportada del llibre s’exposa: «Mai és tard. Començar una dieta sana fèrtil no només ens dura a l’objectiu de ser pares. Estarem invertint en la salut del nostre futur xiquet», cosa que ha provocat que diversos mitjans hagen conclòs que està embarassada o intentant quedar-se en estat.

 

La reina letícia a la Fira del Llibre de Madrid

La reina Letícia ha comprat el llibre ‘La cocina de la fertilidad’, d’Andrea Carucci, en la Fira del Llibre de Madrid | Cedida

 

El rumor d’un fill avortat

Si Letícia es tornara a quedar embarassada, seria la quarta volta i no la tercera. El cosí de la reina, David Rocasolano, va parlar en el seu llibre ‘Adiós Princesa’ d’un embaràs secret l’any 2002, abans de conéixer a Felip. En aquell cas, hauria sigut un embaràs no desitjat i la futura reina hauria acabat avortant.

 

Ara, faltarà descobrir si el llibre que ha comprat portarà a la reina a un noi embaràs i la possible busca d’un nou successor de la corona reial. Tot i que també podria ser que Letícia només haguera comprat el llibre per a alguna amiga o familiar.

 

El motiu pel pas al costat del rei Joan Carles

Un altre tema d’actualitat és el pas al costat del rei Joan Carles. Des de que va anunciar la seua decisió, han estat moltes les especulacions sobre les veritables raons que l’han portat a prendre-la, però hi ha una que cada volta cobra més força: la mala relació amb els actuals reis d’Espanya. Segons han informat fonts de la Casa Reial a ‘El Español’, tot el que feia i desfeia Joan Carles, no era ben vist pel rei Felip VI i la reina Letícia.

 

Eixa tensió constant es feia evident amb les crítiques i males cares fins que, fa pocs dies, s’ha traduït en una prohibició. Concretament, es tracta de la prohibició que Joan Carles puga acudir el pròxim 1 de juny al Dia de les Forces Armades que se celebrarà en Sevilla. Pareix que esta ha sigut la gota que ha fet vessar el got i que ha espentat al rei emèrit a prendre la rotunda decisió.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies