Rescaten a un cavall que havia caigut a una piscina a Bétera

Els bombers del Consorci de València han rescatat un cavall que havia caigut a una piscina a Bétera, en una casa de la urbanització la Masia. Fins allí s’hi han desplaçat bombers de l’Eliana i sergent de Paterna.


Rebre les notícies de València Diari

El cavall estava dins una finca privada on hi havia piscina i zona per a l’animal. A l’arribada dels bombers, la propietària i alguns veterinaris estaven mantenint el cap del cavall fora de l’aigua.

Els bombers han hagut de buidar la piscina, utilitzant dos motobombes i desaiguant uns 80.000 litres d’aigua, amb l’objectiu de facilitar les tasques de rescat.

A més els efectius del Consorci han tallat varies branques d’arbres perquè poguera accedir una grua fins al costat de la piscina.

Amb tot açó fet, els bombers li han col•locat a l’animal un arnés especial per a cavalls, necesari per a poder enganxar-lo i elevar-lo amb la grua. Finalment han pogut treure’l de la piscina. Les tasques han sigut molt laborioses.

Cal destacar que en tot moment les operacions han comptat amb la presència de veterinaris especialistes en cavalls, que han assistit a l’animal i l’han tranquil·llitzat per a poder afavorir les tasques, ja que estava molt nerviòs.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies