Rescats de risc baix el diluvi, la intervenció dels bombers amb persones atrapades per les inundacions

El Consorci de Bombers de València va actuar en nombroses intervencions per incidents relacionats amb les pluges, especialment a partir de les 20.30 h d’ahir, quan s’hi intensificaren les precipitacions.


Rebre les notícies de València Diari

El punt que va enregistrat més complicacions durant la nit va ser la zona de Paterna, on s’hi dugueren a terme diversos rescats. En el camí Algemesí, els efectius del Consorci varen acudir a auxiliar alguns vehicles que s’hi havien quedat atrapats a una zona de barranc inundable, rescatant a set persones.

També a Paterna hagueren de socórrer una dona que anava a peu i s’hi havia quedat rodejada d’aigua a la zona de l’estació de tren i que no podia eixir pels seus mitjans.

A la CV-31 a un conductor d’ambulància que va trindre que refugiar-se al sostre del vehicle quan va pujar el nivell de l’aigua a la carretera.

Tot i que a Paterna s’hi han produït les situacions més complicades, també s’hi reberen altres avisos per a desaiguar a edificis o sanejar arbres, entre altres incidències, a punts com Burjassot o Montcada.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies