El ‘sketch’ de José Luis Moreno amb Rockefeller que tots estan compartint

La detenció de José Luis Moreno dimarts passat 29 de juny ha estat molt comentada tant en televisió com en les xarxes socials. Risto Mejide li va dedicar el primer lliurament del seu nou programa, Tot és veritat, mentre que en Sálvame han mostrat testimoniatges de diverses persones que van treballar amb l'empresari i que ara carreguen contra ell.


Rebre les notícies de València Diari

<

>

Mala fama en el 'món'

Sempre s'ha comentat en el 'món' de la faràndula que José Luis Moreno prohibeix que se li pregunte en les entrevistes per la seua professió passada de ventríloc, la que li va donar la fama. El productor no voldria ser recordat amb la mateixa etiqueta que Mari Carmen i els seus ninots.

<

>

Rockefeller ja ens va avisar

No obstant això, la notícia de la seua detenció esta setmana ha provocat que les xarxes 'facen la seua màgia', i han recordat un dels seus sketchs amb Rockefeller en el qual parla d'una història similar als últims esdeveniments.

Moreno li llança una pregunta al seu company: "Vosté sap que han trobat per què tinc jo èxit? Sap vosté quina és la clau de l'èxit?".

"Sí, robar més de 10.000 milions, engalipar a la gent innocent traient-li els seus estalvis, ser traficant d'armes o de drogues i si t'he vist no em recorde", li respon el corb —ocell que s'associa a les males notícies— vestit de jaqué, emportant-se l'ovació del públic.

 

<

>

"La gent acaba on ha d'acabar"

Aparentment enfadat com a part del xou, el productor alça la veu per a dir "no veu que quan passen estes coses es desemmascaren i la gent acaba on ha d'acabar", i afegeix: "Tot això se soluciona, quan hi ha un desfalc o una cosa, perquè arriba l'Estat i paga".

Però Rockefeller té respostes per a tot, i apunta que l'Estat paga "amb els diners dels contribuents".

José Luis Moreno li diu al seu amic que el pajarraco no ha contribuït mai, i el corb pronuncia la mateixa queixa que Yolanda Ramos en 2014 en "Hable con ellas" i per la qual vuit actors li van portar als tribunals un any abans: "Perquè no em dóna un put dur, desgraciat. Negrer, empresari, xoriço. Damunt el tio ho diu".

<

>

Moreno li assegurava al seu amic que no tenia res a veure amb els corruptes

En un altre dels vídeos repescats en Twitter, Rockefeller se'n ve a dalt quan Moreno diu que no té res a veure amb els "corruptes xoriços, cabestres i empresaris com vosté": "Encara està vosté solt, jo no li delataré mai. Té vosté més paranys que el Reial Madrid. Vosté que porta defraudant a Hisenda a mi i als treballadors des que va néixer, l'única cosa que té negre és els diners".

I, per a acabar, fa un bailecito a manera de sorna sobre "la poca consciència" d'estos corruptes.

<

>

Vídeo Viral

El vídeo s'ha fet viral i acumula més de 100.000 reproduccions. A més, ha rebut l'ovació dels tuiters a @JulianMaciasT per rescatar-ho.

<

>

<

>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies