Air Nostrum cerca a València tripulants de cabina de passatgers

Compartir:

Responsables de la companyia realitzaran el dilluns 9 de maig un procés de selecció de joves amb bon nivell d'anglés

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Ibèria per a vols regionals, està immersa en un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per a incorporar a la seua plantilla.

Dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, responsables de la companyia estaran el dilluns 9 de maig a València per a celebrar una jornada de portes obertes en la qual s’oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball en ella.

Les entrevistes amb els candidats tindran lloc a l’hotel NH València Center, de la capital del Túria (carrer Ricardo Micó, 1), a les 9.30 hores del dilluns 9.

Els interessats a participar en els processos de selecció hauran d’introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en la web de la companyia, en https://jobs.airnostrum.es/ i acudir a l’entrevista sense esperar invitació.

Els aspirants han d’aportar a la seua arribada a l’hotel dos fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat (DNI) o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis finalitzats.

Els qui superen l’entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua labor en les diferents aeronaus de la companyia.

EL MÉS LLEGIT

Quants diners has de tindre estalviat per a tindre una bona jubilació?

Estalviar per a la teua jubilació és una necessitat si vols mantindre el mateix nivell de vida, una vegada arribe la teua edat de retir

Més del 90% de les adopcions de gossos a Espanya són exitoses

Ni la raça ni l'edat són un impediment per a establir un vincle amb l'animal

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

L'ajuntament ha aprovat per unanimitat en el ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors

Sanitat aprova una oferta d’empelo amb 10.000 noves places

Inclou 9.502 places estatutàries, 234 places de funcionaris de gestió sanitària i 151 places corresponents a l'OPE 2022