Alejandro, l’espanyol en ERTO que ha guanyat la ‘paga Nescafé’ de 2.000€ per a tota la vida

Compartir:

 

Alejandro Vera Sánchez és el nom de l’afortunat que ha guanyat la ‘Paga per a tota la vida de Nescafé‘ i cada mes s’endurà ni més ni menys que 2.000 euros. Este home de Barcelona es va vore obligat a acollir-se a un ERTO, com els ha passat a milers de treballadors durant la crisi que ha causat la pandèmia del coronavirus.

 

I és que estos han sigut uns mesos molt complicats per a la seua família, ja que en casa només treballava la seua dona i ho fa de sanitària. Tot i que l’Alejandro ja està incorporant-se a la faena, la situació continua sent complicada perquè el seu fill està sense faena, motiu pel que eixos 2.000 euros mensuals els aniran molt bé.

 

Ha sigut com si els tocara la loteria

Feia temps que l’Alejandro ho intentava i ara, per fi, el seu somni s’ha fet realitat. De fet, ha confessat que esta sorpresa ha sigut com trobar un tresor. Nescafé ha compartit un vídeo de l’entrega del xec que simbolitza el jornal de 2.000 euros que rebrà cada mes.

 

 

Ja fa 36 anys que Nescafé regala als seus consumidors una paga de 2.000 euros mensuals. Per tant, ja són 36 les persones que disfruten d’este premi. En plena crisi del coronavirus, sense dubte, ha resultat una gran alegria per a la família.

EL MÉS LLEGIT

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6

95 dies d’espera a l’abril per a una intervenció quirúrgica en la Comunitat 

Disminueix el nombre de pacients pendents d'una operació als hospitals de la Comunitat Valenciana