Amor Romeira: «Vullc fer-me a Abascal i traure-li la tonteria»

Compartir:

Amor Romeira, disposada a fer l’amor amb Abascal per a traure-li prejuís | Diez Minutos

 

Amor Romeira es va convertir en l’edició de ‘Gran Hermano 9’ en la primera concursant transsexual que participava en el reality de Telecinco. Des de què va passar per la casa de Guadalix, és considerada un exemple de visualització d’este col·lectiu de dones.

 

Tot i que normalment acostuma a parlar de les seues relacions amb personatges famosos, en esta ocasió no ha tingut por en confessar que mantindria relacions amb un líder polític inesperat: Santiago Abascal.

 

La jove canària explicava, en una entrevista concedida a ‘El Español’, que «Saps amb qui m’agradaria gitar-me? Amb Abascal». Amor creu que d’eixa manera «li trauria totes les tonteries i li ensenyaria què és una vagina».  Caldrà esperar quina és la reacció del líder de Vox a esta proposta, ja que en més d’una ocasió ha fet declaracions i s’ha manifestat amb organitzacions transfòbiques com ‘Hazte Oir’.

 

La seua «valoració sexual» d’altres polítics

Abascal no ha sigut l’únic polític a qui ha valorat sexualment Romeira. Alguns d’ells com Pablo Iglesias o Mariano Rajoy els descartava, este últim per paréixer el ‘Pare Noel’.  Tampoc es veia disposada a trencar la parella que conformen Albert Rivera i Malú. 

 

Abascal

Abascal ha mostrat en alguna ocasió una posició transfòbica | València Diari

 

Les seues preferències passaven per Pablo Casado i Pedro Sánchez, encara que les posicions polítiques dels dos també la feien arrere. Amor no es veu fent l’amor amb algú que pacta amb independentistes o pensa que algú que «té l’esperit de Fraga dins del cos és fastigós». Finalment, el gran i sorprenent triomfador és Íñigo Errejón a qui, en contra del seu mite de ‘jovenet’, creu que «ha d’empotrar bé».

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa