Una campanya a la plataforma ‘change.org’ demana que es respecte el nom oficial de Benissa

Compartir:

El poble de Benissa de la comarca la Marina Alta ha posat en marxa una campanya en la coneguda plataforma 'Change.org' per a què les xarxes socials respeten el seu topònim oficial aprovat des de l'any 1981 en valencià. És a dir, que respeten les dos 'ss' i que no ho escriguen com 'Benisa'. La inciativa ha estat encapçalada pel grup polític de Compromís, una de les forces polítiques que integran l'actual govern municipal. Tal com recull 'La Marina Plaza', la coalició justifica esta campanya perquè «lamentablement per a Facebook, Twitter, Instagram o Google Maps, pareix que este acord no existeix i no respecten la nostra denominació». En tans sols 24 hores ja s'han superat les 100 firmes i des del govern esperen aconseguir-ne «moltes mes».  

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones