Cinc aliments que t’ajudaran a tindre millors orgasmes

Compartir:

Cinc aliments que t’ajudaran a tenir millors orgasmes | Cedida.

 

El món de la gastronomia té aliments que servixen para quasi tot. Els quals tenen propietats beneficioses per a la nostra salut, i uns altres, com els que nomenarem a continuació, que han demostrat donar grans beneficis per a la nostra vida sexual. Alguns aliments com el xocolate, les ostres o les freses són coneguts per les seues propietats afrodisíaques, que potencien l’activitat sexual. Però hi ha altres aliments no tan coneguts que són tan útils com eixos per a proporcionar millor plaer sexual en les nostres relacions íntimes.

El Meló d’Alger

El meló d’Alger és una de les fruites més consumides durant els calorosos mesos d’estiu per la seua frescor i per ser una gran font d’hidratació per al nostre organisme, però ara tenim una raó més perquè no falte en els nostres refrigeradors durant juliol i agost. És una font natural de citrul·lina, un aminoàcid que provoca la relaxació dels vasos capil·lars i que ajuda al transport de la sang al llarg del nostre cos. La citrul·lina ajuda al fet que es concentren les terminacions nervioses més sensibles a l’excitació sexual, augmentant la sensació de plaer.

 

El meló d’Alger és una de les fruites més consumides durant els calorosos mesos d’estiu | cedida

 

Nabius

Els nabius són un aliment especialment popular pels seus components antioxidants, però també tenen un alt contingut en flavonoides que potencien la resistència física i ajuden a prevenir la disfunció erèctil, permetent gaudir de l’acte sexual durant un període de temps més llarg.

 

Els nabius són un aliment que és especialment popular pels seus components antioxidants | cedida

Figues

Les figues són una altra de les fruites més populars de l’estiu. Una de les seues principals aportacions és la beta-caroté, que l’organisme transforma en vitamina A. A més, este component natural facilita la producció d’oxitocina i vasopressina, dos hormones que augmenten la libido i potencien l’energia sexual.

 

Les figues són una altra de les fruites més populars de l’estiu i són rics en antioxidants| cedida

 

Ginseng

Alguns experts recomanen el ginseng per a activitats que exigixen molta concentració com l’estudi o la lectura, encara que un abús del seu consum també pot provocar insomni. El ginseng ajuda a la relaxació, raó per la qual s’usa habitualment com a producte antiestrés, i açò permet que algunes dones a les quals els costa arribar a l’orgasme puguen relaxar-se i gaudir més de l’acte sexual.

El ginseng s’utilitza habitualment com a producte antiestrés | cedida

 

Ou

Un dels aliments més presents en la vida de quasi tot el món és l’ou, però poca gent coneix les seues propietats afrodisíaques. A més d’una important font de proteïnes, el consum d’ou, combinat amb les vitamines B5 i B6, ajuda a millorar la resistència física i a augmentar la durada de les nostres trobades sexuals. Una altra dels seus principals avantatges és que es pot cuinar de moltes maneres diferents, per la qual cosa se situa com un aliment indispensable per a disfrutar més de les nostres relacions sexuals.

L’ou és un dels aliments més presents en la vida de quasi tot el món | cedida

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...