Correos ofereix a Alacant el servei de cita anticipada

Compartir:

Els clients poden triar el dia i l'hora a la qual volen acudir a la seua oficina i evitar esperes

Correos disposa en la capital alacantinadel servei de cita prèvia en sis oficines, de manera que els clients poden triar el dia i l’hora a la qual volen acudir a la seua oficina i evitar esperes. Aquesta modalitat està disponible en l’oficina principal, situada en la plaça de Gabriel Miró i en les sucursals de Bono Guarner, 1; Isaac Albeniz, 4; Astúries, 8; Alonso Cano, 40 i Av. Historiador Vicente Ramos, 1.

El servei es pot sol·licitar a través de la web, www.correos.es, i l’elecció de l’hora i el dia generarà al client un codi que només haurà d’introduir en la màquina de torn situada en l’oficina per a ser atés de manera immediata.

El sistema funciona de manera que el client puga triar amb la garantia que serà atés a la seua arribada. Igualment contempla una franja de temps, abans i després de l’hora sol·licitada, perquè si s’avança o endarrereix puga ser atés igualment.

Aquesta funcionalitat permet als clients gestionar millor el seu temps i, al seu torn, les oficines poden dirigir-los a les hores de menor afluència.

A més, les persones de més de 65 anys disposen del número de telèfon d’Atenció al Client, 915 197 197, perquè puguen demanar cita prèvia en aquestes oficines, garantint encara més la seua seguretat.

Correps continuarà treballant per a oferir nous productes i serveis, tant d’administracions públiques com d’empreses privades, que contribuïsquen a explotar el potencial de la xarxa d’oficines i a facilitar la vida als ciutadans.

EL MÉS LLEGIT

Mor Paco Rabanne: el dissenyador que va vestir les estreles de metall

Va nàixer en 1934 al País Basc i tenia cinc anys quan van afusellar al seu pare i va fugir amb la seua mare a França

El Consell declara 2023 com a Any Nino Bravo

Es crea la comissió que aprovarà el programa general dels actes commemoratius pel cinquantenari de la mort del cantant valencià d'Aielo de Malferit

El Palauet de Monforte acollirà les cerimònies de benvinguda als nounats de València

La celebració d'estes cerimònies civils no implicarà el pagament de cap taxa, atés que no constituïxen actes administratius

L’atur puja al gener a la Comunitat Valenciana a 6.776 persones

L'augment, així i tot, és per davall de la mitjana estatal, que és del 2,49%
CatalanSpanish