Correos ofereix a Alacant el servei de cita anticipada

Compartir:

Els clients poden triar el dia i l'hora a la qual volen acudir a la seua oficina i evitar esperes

Correos disposa en la capital alacantinadel servei de cita prèvia en sis oficines, de manera que els clients poden triar el dia i l’hora a la qual volen acudir a la seua oficina i evitar esperes. Aquesta modalitat està disponible en l’oficina principal, situada en la plaça de Gabriel Miró i en les sucursals de Bono Guarner, 1; Isaac Albeniz, 4; Astúries, 8; Alonso Cano, 40 i Av. Historiador Vicente Ramos, 1.

El servei es pot sol·licitar a través de la web, www.correos.es, i l’elecció de l’hora i el dia generarà al client un codi que només haurà d’introduir en la màquina de torn situada en l’oficina per a ser atés de manera immediata.

El sistema funciona de manera que el client puga triar amb la garantia que serà atés a la seua arribada. Igualment contempla una franja de temps, abans i després de l’hora sol·licitada, perquè si s’avança o endarrereix puga ser atés igualment.

Aquesta funcionalitat permet als clients gestionar millor el seu temps i, al seu torn, les oficines poden dirigir-los a les hores de menor afluència.

A més, les persones de més de 65 anys disposen del número de telèfon d’Atenció al Client, 915 197 197, perquè puguen demanar cita prèvia en aquestes oficines, garantint encara més la seua seguretat.

Correps continuarà treballant per a oferir nous productes i serveis, tant d’administracions públiques com d’empreses privades, que contribuïsquen a explotar el potencial de la xarxa d’oficines i a facilitar la vida als ciutadans.

EL MÉS LLEGIT

Tres anys i cinc mesos de presó per calar foc a la casa de la seua parella

Va espentar a la víctima i va destrossar televisors, telèfons, la cortina i el cristall del bany de l'habitatge

Detinguts dos menors més per les agressions sexuals a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut a dos menors més per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual ocorreguda a Burjassot

Els contagis de covid es dupliquen i els morts es disparen en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 8.789 nous positius i 18 nous morts per coronavirus

Es deixa oblidat la bossa després de ser sorpresa intentant robar en un comerç de Petrer

Va ser el propietari de l'establiment, situat en el barri de la Frontera, qui va donar avís a la Policia Local que va traslladar a les seues patrulles al lloc