Els valencians es masturben més de tres vegades a la setmana

Compartir:

Amb motiu del Dia Mundial de la Masturbació, l'empresa de joguets sexuals alacantina Diversual ha llançat una macroenquesta

Coincidint amb el Dia Mundial de la Masturbació que se celebra aquest dissabte 7 de maig, l’empresa alacantina de joguets sexuals Diversual ha donat a conéixer els resultats d’una macroenquesta realitzada a tota Espanya sobre aquest costum onanista. D’acord amb les dades, els ciutadans valencians es masturben de mitjana 3,3 vegades a la setmana.

Per províncies, la de València és en la qual més temps es dedica a aquesta pràctica amb una mitjana de 3,38 vegades a la setmana. La segueix Alacant, amb 3,3 vegades i, finalment, Castelló, que es queda en 2,95 vegades per setmana.

L’enquesta realitzada durant el mes d’abril dona a conéixer els hàbits i les tendències de masturbació a Espanya.

Edat a la qual van començar a masturbar-se

L’edat mitjana per a començar a masturbar-se de les persones amb penis és abans dels 16 anys en un 90% dels casos, mentre que en el cas de les persones amb vulva es reparteix i només el 57,4% de les persones amb vulva comencen abans dels 16 anys.

Raons per a la masturbació

Entre les principals raons que els motiven a masturbar-se està el desig d’experimentar plaer com a raó principal (91,6%), seguit per la necessitat de relaxar-se (58,5%) i satisfer necessitats (51,1%), sent l’avorriment (16,6%) i el no tindre parella (5,2%) els motius menys repetits.

Quantes vegades es masturben a la setmana

Les persones amb penis es masturben de mitjana unes 3,73 vegades per setmana, sent el període més intens entre els 18 i els 24 anys en què s’aconsegueix una mitjana de 4,76 vegades.

Les persones amb vulva es masturben 2,89 vegades per setmana de mitjana, sent el període més intens també el que va dels 18 als 24 anys, amb una mitjana de 2,92 vegades.

Quines són les províncies que més i menys es masturben?

Amb una mostra tan àmplia de persones participant en l’estudi, hem pogut determinar que en la majoria de províncies se superen les 3 masturbacions per habitant de mitjana setmanal. Guadalajara està cap amb una mitjana de 3,96 vegades setmanals, seguida d’Astúries i Huelva, mentre que Sòria és la província amb un menor nombre de masturbacions amb 2,75 vegades de mitjana.

Quant a comunitats autònomes, les comunitats que més vegades a la setmana gaudeixen de la masturbació són Astúries amb 3,88 vegades per setmana, seguida d’Extremadura i Castella i Lleó, mentre que la comunitat que menys es masturba és País Basc amb una mitjana de 2,86 vegades, seguida de Cantàbria.

Temps dedicat a la masturbació

En les persones amb penis, els minuts dedicats a aquesta pràctica de mitjana són 4´54 minuts, mentre que les persones amb vulva dediquen una mica més de temps, uns 5´38 minuts de mitjana, per la qual cosa sí que hi ha diferències en el temps que es dedica a la masturbació.

Creuen que la masturbació té un efecte positiu en la seua vida?

Més del 90% de les persones enquestades afirma rotundament que la masturbació té un efecte positiu en les seues vides contribuint a un millor estat d’ànim, felicitat, salut, energia i productivitat, mentre el 9,3% no ho tenen del tot clar. En aquest cas, a penes un 0,6% de les persones enquestades han afirmat que la masturbació no té cap efecte positiu en les seues vides.

EL MÉS LLEGIT

Mor una xiqueta després de colpejar-se amb el ferro d’una ombrel·la

El succés ha ocorregut durant la vesprada d'aquest dilluns en un domicili particular

ALERTA: Risc d’incendi en els Seat Leon  i Tarraco

Concretament podria afectar a fins a 17.500 vehicles comercialitzats a Espanya, fabricats entre setembre de 2020 i gener de 2022

Investiguen l’abocament de substàncies tòxiques en una xarxa potable d’aigua de la Vall d’Uixó

Injectaven aigua del procés de neteja dels residus perillosos a la xarxa d'aigua de consum humà, afectant diverses empreses d'un polígon industrial

Romania denuncia que Eurovisió va anul·lar el seu vot sense motiu

Romania havia atorgat els 12 punts a Moldàvia i no a Ucraïna, com va comunicar l'organització