Les Falles fitxen per Amazón Prime i seran protagonistes de la pròxima sèrie internacional

Compartir:

Cremà de la falla municipal 2020

Per a tot valencià les falles és el més gran, ara els nostres monuments traspassen fronteres i es tornen protagonistes de ‘Citadel‘, la nova producció d’Amazon Prime que ha triat València no sols com a escenari de la sèrie, també com a part de la trama. La ficció dels germans Russo, directors de la saga ‘Vengadores‘ i ‘Capitán América‘, posarà a la ciutat i a les seues festes en el guió de la producció.

‘Citadael’ a València

Este mes d’agost valència acollirà el rodatge de ‘Citadel’ i es prolongarà fins a finals d’octubre. La història, qualificada de «un thriller d’espies amb molta càrrega emocional», es desenvoluparà en plenes Falles, segons recollia recentment el diari Llevant EMV. Per a això, la sèrie plantarà un monument faller en ple centre de València, concretament en la plaça Doctor Collado.

Si no hi ha canvis d’enregistrament, serà el pròxim 1 d’octubre quan tinga lloc la plantà de la falla. El monument reproduirà el cap d’un pallasso de grans dimensions. A més, ‘Citadel’ també donarà protagonisme a la cremà, un acte que es gravarà previsiblement el 14 d’octubre.

El Palau del Malferit també apareixerà en la sèrie

No hi ha dubte que el nostre tresor més volgut, les falles, pegaran la volta al món. És el que s’espera amb esta posada en escena. Amazon Prime ha apostat fortament per la nova producció i és que ‘Citadel’ estarà formada per diferents sèries interconnectades entre si.

La ficció gravada a València és la capitanejada per l’equip estadounidense. L’elenc està encapçalat per Richard Madden (‘Jouego de Tronos‘) i Priyanka Chopra (‘Quantico‘). La parella d’actors ja ha compartit diverses escenes del rodatge junts. Va ser a l’inici de l’any quan va arrencar l’enregistrament en els sets de Londres.

Richard Madden i Priyanka Chopra en el rodatge 'Citadel'

Chopra també gravarà al Palau de Malferit. Este es transformarà a la terrassa d’un restaurant en el qual figurarà que treballa la protagonista. A més, serà la mateixa actriu qui, en la ficció, realitze els últims retocs de la falla afegint uns tocs de pintura.

Igual que va succeir amb ‘Tomorrowland’, s’espera que hi haja una gran convocatòria per a la figuració. A l’hora de recrear les Falles, ‘Citadel’ necessitarà molts extres vestits amb el vestit regional per a donar vida a l’ambient festiu. No obstant això, de moment no s’ha fet públic com es podrà participar en el rodatge que gestiona la productora Sud Films.

‘Citadel’ grabarà en més punts de València

La sèrie d’Amazon Prime, ‘Citadel’, també té previst gravar a la Ciutat de les Arts i les Torres de Serrans.

De fet, s’espera que l’entorn de Serrans siga el primer escenari de València que aparega en la sèrie. Ací es rodarà una seqüència de Richard Madden baixant d’un taxi durant les Falles.

Respecte a la Ciutat de les Arts, es desconeix el contingut a gravar. No obstant això, sí ha transcendit que serà un rodatge de tres nits que tindrà lloc el mes d’octubre.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa