Germanor amb La Palma, Jo sóc fallera d’Alzira recapten diners per enviar a La Palma

Compartir:

Tots estem amb La Palma i ara ens necessiten més que mai, és per això que el col·lectiu “Jo sóc fallera d’Alzira” s’ha posat mans a l’obra per a aconseguir diners i enviar-los a La Palma.

Venda de camisetes

En les seues xarxes socials es poden trobar diferents camisetes amb missatges com ‘Tinc el cor encés en flama‘ o ‘El mes de març jo sóc foc i flama‘ on es poden comprar, el seu objectiu no és altre que intentar recaptar fons i ajudar en tot allò que es puga a la gent de La Palma.

<

>

Els beneficis de cada camiseta

Els beneficis de cada camiseta seran destinats íntegrament al número de compte del Cabildo de La Palma. El preu de les camisetes és de 15€ i es poden comprar a través de les xarxes socials de “La Loca Motora” i “Jo sóc fallera d’Alzira”.

<

>

Qui són el col.lectiu “Jo sóc fallera d’Alzira”?

El col·lectiu “Jo sóc fallera d’Alzira” naix l’any 2016 arran d’un dinar de vàries Falleres de distintes comissions en el que es proposaren fer una quedada per a totes les Falleres de qualsevol comissió d’Alzira, al mes de novembre tingué lloc la primera de les quedades que s’han fet, 150 Falleres de distintes Comissions gaudiren d’una vesprada de germanor i festa, Patricia Llácer, un dels caps pensants d’este col.lectiu ha contat a València Diari que, “férem un passacarrer amb xaranga que va ser regalada pels presidents de les 35 Comissions de la ciutat que volgueren col·laborar d’eixa manera amb el fi benèfic que tenia aquell sopar de germanor, per a donar més alegria i la gent s’animarà més a anar, es va fer una rifa a benefici de DACMA on s’arreplegaren 1200 euros, entre els regals hi havia inclús un corpinyo de fallera, unes pintes i adreç de huertana i infinitat de regals mes.

<

>

Això sols seria el seu començament

Al Juny de 2017 tenia lloc la segona quedada, està vegada en benefici de l’ONG ‘El Norte Perdido’, “on si no recorde mal s’arreplegaren al voltant de 800 euros, en eixa rifa un dels regals mes especials era la composició d’un pasdoble. A banda s’han realitzat arreplega d’aliments i roba per a la Creu Roja una campanya de Nadal“.

<

>

Sempre solidaries

Patricia ha seguit en declaracions a este diari “després en en les últimes falles de 2021 férem diversos vídeos entre els fallers que volgueren participar de totes les Comissions per intentar alçar l’ànim en eixos moments”.

El seu objectiu és ajudar a tot aquell que les necessite

“Fer coses amb fi benèfic al final és aprofitar el tiró que tenim les falles i els fallers per a poder menejar mos i fer coses, som abanderats de la germanor i com a tal no està malament demostrar-ho i empatitzar amb la gent” afegix Patricia Llácer.

Ajudar a La Palma

Vaig pensar en unes amigues que són les que estan darrere de ‘La Loca Motora’ que es dediquen a fer camises molt de la terreta i de seguida estigueren disposades a col·laborar, elles s’ encarregat dels dissenys i d’encomanar i gestionar el tema de les camises. El benefici serà ingressat al Cabildo de La Palma” comenta Llácer.

A més Patricia Llácer ha volgut finalitzar fent saber que se sent molt agraïda i afortunada del gran suport que té sempre per part del grup.

 

EL MÉS LLEGIT

Detingut després d’agredir a un home amb unes tisores i un got de cristall en Russafa

La víctima va haver de ser intervinguda quirúrgicament, quedant ingressada a l'hospital diversos dies

Isa Pantoja, nova col·laboradora de ‘Sálvame’

La prima d'Anabel Pantoja ocuparà la seua cadira en el programa de les vesprades de Telecinco els dilluns, dimecres i divendres

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022