Iker Casillas i Carbonero, criticats per batejar al seu fill sense estar casats

Compartir:

 

El naixement d’un fill és un moment molt especial per a tots els pares però, desgraciadament, també és un moment acompanyat de polèmica per a alguns famosos. El debat se centra en el bateig, un dels moments més importants per als seguidors de la fe cristiana. Abans tots els xiquets es batejaven, però ara més pares decideixen no fer-ho perquè no volen que el seu fill siga educat en la religió catòlica, encara que encara cal sí ho vol així.

 

Impediments per a batejar a un fill

Moltes vegades, no tot és voler-ho i hi ha alguns impediments per a batejar a un xiquet, com que els pares no estiguen casats per l’Església, que els pares o els padrins no siguen catòlics o que no hagen rebut el sagrament de la confirmació. Un dels casos més polèmics és el d’Iker Casillas i Sara Carbonero, que van batejar al seu primer fill l’1 de juny del 2014.

 

 

Iker i Sara, batejant sense estar casats

  

Una íntima cerimònia que va reunir els familiars i amics més pròxims en la capella de la Universitat d’ESIC de Pozuelo d’Alarcón. La polèmica va arribar quan va botar la notícia, ja que molts van apuntar a la parella de no ser casats i batejar el seu fill. Moltes veus es van alçar contra la parella i els van acusar d’incoherents i de no respectar la fe cristiana.

 

 

La boda secreta que va arribar tard

Després de la gran polèmica, temps més tard, la parella va decidir que havia arribat el moment de formalitzar la seua relació i, esta vegada si, es van casar en una boda secreta en què només van assistir la germana de la periodista, un cosí del porter i el seu fill Martín.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...