Maduresa en el dating: els sèniors espanyols, més oberts de ment i lliures de complexos físics

26 de juliol, Dia de l'Avi
26 de juliol, Dia de l'Avi

El pas del temps és inexorable, com deia Antonio Machado en els seus poemes. Mirar enrere i observar els anys transcorreguts pot causar un poc de vertigen. No obstant això, les persones milloren amb el pas del temps com el vi, i en estos dies ser major no és sinònim de ser vell. És més, els nostres majors estan en el seu moment de major plenitud tant mental com física, és a dir en la flor de la vida!.

Este podria ser l’epíleg de la recerca que ha dut a terme al nostre país Ourtime, l’aplicació de cites número 1 per a homes i dones solters majors de 50 anys, i que, amb motiu del Dia de l’Avi que a Espanya se celebra el pròxim 26 de juliol, revela les seues principals conclusions.

Les coses clares i el xocolate espés

A mesura que es van complint anys, es va col·leccionant moments i experiències que construeixen la identitat de la persona. La mateixa experiència és el millor aprenentatge, és per això que el 87% dels espanyols de la Generació Silver que no tenen parella tenen més clar el que volen en la vida, en comparació a quan tenien 30 anys. A més, el 87% se sent més lliure de prendre decisions en la seua vida. En qüestions amoroses, ocorre el mateix, quan superen el mig segle, els solters no tenen dubtes i saben el que necessiten per a tenir una vida sentimental plena; així ho afirma el 85% d’ells.

Més liberals i feliços

El 86% dels solters sèniors a Espanya manifesta que són molt més oberts de ment després d’haver superat el mig segle. Amb el pas dels anys, han aconseguit obrir la seua ment i perdre la necessitat de control; i destinen el seu temps a fluir i trobar noves maneres d’aconseguir el seu benestar. Per això, el 78% gaudeix més cada moment de la seua vida.

Lliures de complexos

Són molts els joves els que tenen obsessió pel seu aspecte físic i les seues inseguretats. No obstant això, una vegada superat els 30 anys l’autoestima va millorant amb l’edat, i les xifres no menteixen:

· El 81% dels espanyols majors que busquen parella se senten lliures de complexos.

· El 46% té una millor imatge del seu cos en comparació a quan era jove.

· Al 37% dels solters d’esta generació els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps.

· El 71% se sent còmode amb l’aparició de les arrugues, i el 73% amb el naixement del pèl canós.

· Més de 8 de cada 10 solters majors de 50 anys no tenen pensant fer-se una intervenció estètica per a millorar el seu aspecte físic.

Més compromesos amb el món

Una vegada superats els 50 anys, els solters espanyols són molt més actius en les lluites socials i mig ambientals. El 57% afirma que està més inclinat a invertir en accions benèfiques i 3 de cada 5 admeten estar més compromesos amb temes importants (ecologia, temes socials, etc.).

Més independents

Els solters de la

es consideren més autònoms que mai. El 72% manifesten que són més independents financerament. I en qüestions relacionades amb l’amor ocorre el mateix: el 82% se sent més lliure en la seua vida amorosa.

En definitiva, els espanyols sèniors que no tenen parella es troben en la flor de la vida. I és que el 78% se sent més segur de si mateix i el 60% està més obert a viure noves experiències al costat d’altres persones.