‘Mamà, estam precioses’, l’última ocurrència de les filles de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez estan a la terrassa amb els seus 4 fills

 

La nombrosa família que han format Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez és un gran regal i el seu principal motor. La parella està encantada amb els menuts de la casa, els qui omplen cada racó d’alegria i protagonitzen divertits moments amb els quals els seus papàs no poden evitar riure’s. Així ho ha demostrat Giorgina al seu Instagram, qui ha compartit l’última travessura amb la qual l’han sorprés Eva i Alana Martina, de tres anys. Encara que les circumstàncies impedeixen disfrutar de les escapades de Setmana Santa, elles s’ho passen en gran sense eixir de casa, allí estan la mar de bé, i així ho fan saber. En casa han trobat l’entreteniment perfecte gràcies als pintallavis i ombres d’ulls que té la model en el seu necesser.

 

Eva i Alana Martina, filles de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo mostren el seu maquillatge amb alegria

Al costat d’una imatge del resultat d’esta sessió de makeup amb la qual, de ben segur, volien imitar a Georgina, la model ha reproduït la frase que les menudes de la casa li van dir en acabar. “Mamá estamos preshhiioosas”, expressaven Alana i Martina “després d’haver destruït gran part del meu maquillatge”. Això sí, la parella de Cristiano Ronaldo assegura estar encantada i passar-s’ho d’allò més bé veient com elles disfruten cada moment i assegura que quan ella era xicoteta feia el mateix. “No els puc dir res, perquè jo era igual (encara que no a tan primerenca edat). Els meus bebés”, ha indicat.

La simpàtica jornada beauty, després de la qual Alana Martina esbossava un somriure, no sols ha conquistat a Georgina, sinó també a l’orgullós papà. Cristiano Ronaldo no ha dubtat en comentar la publicació i és que per a molts són la parella ideal amb una família perfecta.

[instagram]CNK64EBHHe0[/instagram]

Georgina, que al gener va complir 27 anys, travessa una etapa molt dolça en tots els aspectes.

Georgina Rodríguez s’ha convertit en una de les celebritats més famoses en els últims anys. Si bé alguns seguidors atribueixen esta fama al fet que és l’actual parella de Cristiano Ronaldo, el crack de la Juventus, la veritat és que al llarg dels anys s’ha exercit com a model i empresària, i s’ha guanyat el cor de molts fans.