Mila Ximénez commociona Telecinco amb una confessió sobre el seu càncer

Compartir:

 

Mila Ximénez no perd l’esperança a pesar del complicat diagnòstic que va rebre ara farà un mes i mig. La col·laboradora de ‘Sálvame’ patix un càncer de pulmó amb metàstasi, motiu pel que s’ha de sotmetre a un fort tractament de quimioteràpia i radioteràpia.

 

[predef]valncia-grup-de-facebook-595[/predef]

 

Ximénez va voler compartir el diagnòstic amb els seus companys de programa i, acte seguit, es va mantindre durant un temps apartada de la pantalla per a centrar-se en la seua salut i fer-se les proves requerides per la seua oncòloga. Però ahir la col·laborada va reaparéixer en ‘Sábado Deluxe‘ i ho ha fet per a parlar sense embuts de la malaltia que patix.

 

 

Mila Ximénez té metàstasi

El diagnòstic va arribar després de què Mila se sotmetera a una ressonància per un fort mal de costella. «Pensava que era una lesió, mai vaig imaginar que tindria càncer», deia molt emocionada ahir en el plató de Telecinco. Durant l’entrevista la col·laboradora va estar acompanyada en tot moment dels seus amics de programa, ja que Lydia Lozano, Kiko Matamoros o Chelo García Cortés van estar en el plató en l’entrevista que li va fer María Patiño.

 

 

«La doctora em va dir que era un tumor al pulmó amb metàstasi. Ahí em vaig cagar. Està en els pulmons, el fetge i més parts. Serà una lluita llarga… L’oncòloga em va dir ‘farem el tractament de radioteràpia i quimioteràpia‘, em va agarrar molt a temps», va explicar Ximénez.

 

El tumor inoperable de Mila Ximénez

Mila Ximénez sap que la cosa està complicada perquè el tumor no està localitzat i això complica molt les coses. És per això que no es pot operar i haurà de sotmetre’s a un llarg tractament. La col·laboradora indicava que «els metges m’han explicat que quan un càncer està localitzat se li dispara i punt, però a este no se li pot disparar».

 

No obstant això, Mila manté l’esperança i confia cegament en l’oncòloga. «No he estat ni un minut a soles des què vaig saber que tenia càncer… Per a mi era molt complicat dir ‘tinc un càncer’ però he passat xocs emocionals molt més fotuts que això, i això m’ajudarà per a alguna cosa», sentenciava la col·laboradora .

EL MÉS LLEGIT

Puig reforça el funcionariat amb 23.000 noves places

El cap del Consell ha anunciat que s'aprovaran 3.833 places per a Funció Pública, 9.736 per a Sanitat i 9.153 per a l'Educació

Detinguts quatre menors per la presumpta violació grupal d’una jove a Vila-real

Aquest fet ocorre només uns dies després de l'esdevingut a Burjassot amb una altra presumpta violació grupal també de menors i que ha sembrat la indignació amb la posterior posada el llibertat dels presumptes agressors

Sanitat investiga un segon cas de pigota del mico, aquesta vegada a València

Aquest cas de pigota del mico (monkeypox) no es tractaria d'un cas importat com el que s'investiga a Castelló

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó