Les paraules de Corinna que incendien encara més la Casa Reial

Joan Carles i Corinna, més enfrontats que mai
Joan Carles i Corinna, més enfrontats que mai

 

La Casa Reial està vivint una situació delicada a causa de tot l’entramat econòmic del rei Joan Carles. Ara, per si no fora prou, Felip ha renunciat a l’herència de son pare, obrint d’eixa manera una nova crisi a la monarquia espanyola.

 

Tota esta situació ha alçat l’interès dels mitjans de comunicació, i és que es tracta d’un afer històric en la monarquia. En tot això juga un paper fonamental Corinna, la suposada amant del rei emèrit. L’alemanya ha aprofitat per a enviar un comunicat a través de la seua advocada, segons ha assenyalat ‘Vanitatis’.

 

Corinna està farta de Joan Carles

No és la primera volta que l’alemanya carrega contra Joan Carles, de qui diu haver sigut víctima després de la publicació de la seua ‘amistat entranyable’, com es va definir la relació en molts mitjans. Cal recordar que Corinna també va declarar en ‘Vanitatis’ que «el rei emèrit va insistir que jo volara en avions privats per discreció i jo vaig complir. Després de la fi de la relació, i per sorpresa meua, em van demanar que li pagara els vols privats que m’havien ordenat agafar. El meu equip legal ja ha sol·licitat tota la llista de passatgers, però fins ara no hem rebut res».

 

Fa temps que Corinna va dir prou en tota esta qüestió, motiu pel que va posar l’assumpte en mans dels tribunals. La renúncia de l’herència de Felip VI ha donat la raó a Corinna. I la seua decisió és definitiva, perquè per a ella, s’ha acabat l’amor amb l’emèrit.