Primeres paraules d’Ana Obregón després de la mort del seu fill Álex

Compartir:

Ana Obregón respira tranquila després d'un any

L’actriu ha acompanyat sempre al jove en la seua lluita contra el càncer | València Diari

 

Ahir va ser el pitjor dia de la vida d’Ana Obregón i Alessandro Lequio a causa de la mort del seu fill, Álex Lequio, que feia dos anys que lluitava contra el càncer. El jove de 27 anys ha perdut la vida, però ha mantingut un somriure intacte fins al final. Ara, sa mare ha volgut retre-li un xicotet homenatge en les xarxes socials.

 

Ana Obregón està totalment devastada després de perdre al seu fill, amb qui ha lluitat contra la malaltia fins a l’últim dia de la seua vida. L’actriu ha reaparegut este matí per a transmetre un emotiu missatge i recordar al seu fill amb l’etern somriure que sempre tenia.

 

L’homenatge d’una mare devastada al seu fill

La mare d’Álex Lequio ha publicat en el seu Instagram una tendra imatge dels dos, amb un missatge: «S’ha apagat la meua vida».  Este ha sigut el primer missatge públic de l’actriu després de la trista mort del seu fill. El jove sempre serà recordat com un guerrer, que mai es va rendir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se apagó mi vida.

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

 

Una mare exemplar

Ana Obregón ha passat estos dos anys acompanyant al seu fill i cuidant-lo en cada moment. A part de ser una mare exemplar, també s’ha convertit en una autèntica lluitadora, capaç de remoure el món pel seu fill.

 

En els últims mesos, precisament, s’havia desplaçat fins a Barcelona, a on Álex Lequio estava rebent un nou tractament en la clínica Quirón per a superar la malaltia. Obregón no ha deixat de rebre milers i milers de mostres d’afecte, a demés del suport de molts dels seus amics, que han volgut fer-li costat de manera virtual, ja que donades les circumstàncies del país, no s’han pogut desplaçar a donar-li el condol.

 

L’última imatge pujada en el seu Instagram deixa molt clar la gran unió que tenien els dos, una excel·lent relació i mútua admiració. Ara Ana Obregón plora al costat de les seues germanes, Celia i Amalia, intentant fer el dol més suportable unides.

 

A pesar de què en cap moment es va informar del mal estat de salut d’Álex Lequio, Ana Obregón havia suspés feia poc el seu últim projecte professional, ja que no volia separar-se del seu fill ni un sol moment. El llegat que deixa Álex és digne d’admirar, un jove somiador i emprenedor que mai ha deixat de treballar mentres lluitava contra el càncer.

EL MÉS LLEGIT

Denuncien que es produeixen tres robatoris al dia en el camp valencià

La Unió de Llauradors sol·licita un major reforç dels mitjans humans i materials perquè funciona, ja que en 2013 eren deu robatoris al dia

Els dentistes preveuen un augment de la demanda per a lluir somriure després de la retirada de la macareta

Els tractaments d'emblanquiments o carilles estètiques seran el següent pas després de la retirada de les ortodòncies que moltes persones es van posar aprofitant la discreció de portar la boca coberta

El 99,1 % dels xiquets i xiquetes de 3 anys aniran a centres escollits

El període per a presentar reclamacions és fins al 23 de maig i aquesta gestió es fa de manera telemàtica en la secció ‘Al·legacions’ de ‘telematricula.es’

Sanitat alerta sobre l’arribada de la pigota del mico

En cas que s'identifiquen casos que complisquen els criteris de definició, es posen en contacte de manera urgent amb els serveis de Medicina Preventiva