Primeres paraules d’Ana Obregón després de la mort del seu fill Álex

Compartir:

Ana Obregón respira tranquila després d'un any

L’actriu ha acompanyat sempre al jove en la seua lluita contra el càncer | València Diari

 

Ahir va ser el pitjor dia de la vida d’Ana Obregón i Alessandro Lequio a causa de la mort del seu fill, Álex Lequio, que feia dos anys que lluitava contra el càncer. El jove de 27 anys ha perdut la vida, però ha mantingut un somriure intacte fins al final. Ara, sa mare ha volgut retre-li un xicotet homenatge en les xarxes socials.

 

Ana Obregón està totalment devastada després de perdre al seu fill, amb qui ha lluitat contra la malaltia fins a l’últim dia de la seua vida. L’actriu ha reaparegut este matí per a transmetre un emotiu missatge i recordar al seu fill amb l’etern somriure que sempre tenia.

 

L’homenatge d’una mare devastada al seu fill

La mare d’Álex Lequio ha publicat en el seu Instagram una tendra imatge dels dos, amb un missatge: «S’ha apagat la meua vida».  Este ha sigut el primer missatge públic de l’actriu després de la trista mort del seu fill. El jove sempre serà recordat com un guerrer, que mai es va rendir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se apagó mi vida.

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

 

Una mare exemplar

Ana Obregón ha passat estos dos anys acompanyant al seu fill i cuidant-lo en cada moment. A part de ser una mare exemplar, també s’ha convertit en una autèntica lluitadora, capaç de remoure el món pel seu fill.

 

En els últims mesos, precisament, s’havia desplaçat fins a Barcelona, a on Álex Lequio estava rebent un nou tractament en la clínica Quirón per a superar la malaltia. Obregón no ha deixat de rebre milers i milers de mostres d’afecte, a demés del suport de molts dels seus amics, que han volgut fer-li costat de manera virtual, ja que donades les circumstàncies del país, no s’han pogut desplaçar a donar-li el condol.

 

L’última imatge pujada en el seu Instagram deixa molt clar la gran unió que tenien els dos, una excel·lent relació i mútua admiració. Ara Ana Obregón plora al costat de les seues germanes, Celia i Amalia, intentant fer el dol més suportable unides.

 

A pesar de què en cap moment es va informar del mal estat de salut d’Álex Lequio, Ana Obregón havia suspés feia poc el seu últim projecte professional, ja que no volia separar-se del seu fill ni un sol moment. El llegat que deixa Álex és digne d’admirar, un jove somiador i emprenedor que mai ha deixat de treballar mentres lluitava contra el càncer.

EL MÉS LLEGIT

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu

Els sanitaris es mobilitzen per a poder jubilar-se als 60 anys

El personal sanitari ja ha aconseguit més de 150.000 signatures que avalen aquesta petició, al·legant que, estan exposats a majors riscos de diversa naturalesa laboral

Dies de pocs canvis

L'ambient quedarà més humit i bascós però les temperatures mostraran una clara tendència a baixar