La Reina Letizia comparteix amb Leonor i Sofía la seua roba

Compartir:

La reina Letizia amb Leonor i Sofia

 

La reina Letizia sempre ha demostrat ser tota una mestra a l’hora de rescatar roba del seu armari i ara amb l’adolescència de les seues filles és tot un referent per a elles, fins al punt de compartir roba i complements.

De la mateixa forma que la dona de don Felipe no es talla a l’hora de lluir les arracades de l’hereva al tron, elles també han fet seues prendes que en el seu moment va estrenar la seua mare. Tot gràcies al fet que les joves, bastant altes, semblen compartir talla amb la seua mare, d’aquí ve que els siga molt més fàcil compartir roba.

 

Infanta Leonor amb l'abric de sa mare

 

Un mateix abric

La princesa Leonor sorprenia en el seu últim acte públic a Cartagena amb l’abric blanc d’Adolfo Dominguez que la seua mare va estrenar al maig de 2018 durant una reunió de treball amb la Unitat Militar d’Emergència (UME).

Una de les seues penyores favorites

Recordem que a l’hivern de 2020, una imatge de la princesa Leonor passejant al costat del seu pare pels carrers de Madrid com si de qualsevol ciutadà es tractés va sorprendre a tots. Aquell dia, la primogènita dels Reis lluïa una trenca de la signatura Fay que ja havíem vist amb anterioritat a la seua mare. Donya Letizia l’ha lluït en diverses ocasions, com l’any 2012 quan, com a princesa d’Astúries, va visitar el Centre Integrat de Formació Professional d’Energies Renovables.

 

Comparteixen joies

Com a futura Reina, Leonor disposarà del joier personal de la seua mare quan vulga, doncs bé sembla que la dona de Felip VI també s’apropia, a vegades, de les joies de la jove. Les dos, mare i filla, han lluït els cèrcols d’or amb efecte bambú encara que va ser la princesa d’Astúries qui els va estrenar en els Premis Princesa de Girona 2019.

Letizia i Leonor compartint joies

EL MÉS LLEGIT

Apareix mort un tauró en una platja de Torrevieja

A primera hora del matí ha aparegut un tauró de mitja tona a la platja de La Mata de Torrevieja

Acord entre l’Ajuntament i el Valencia CF: el club accepta les condicions urbanístiques per al Nou Mestalla

L'alcalde ha destacat que 'totes les instàncies implicades estem treballant seriosament des de la voluntat que este assumpte concloga prompte amb la construcció d'un estadi que tots desitgem'

Dormir en hotels de la Comunitat va ser un 14% més car el 2022, amb una mitjana de 88 euros nit

La Comunitat Valenciana va registrar 27,2 milions de pernoctacions l'any passat i va ser la tercera destinació elegida pels viatgers residents a Espanya

La màscara deixarà de ser obligatòria al transport públic ‘de forma imminent’

Isabel Rodríguez, la portaveu del Govern, ha confirmat que la màscara no serà obligatòria al transport públic de 'forma immediata'
CatalanSpanish