Què és el sexe kink? Dona-li un toc atrevit a les teues relacions!

Gastrosiexta

 

La sexualitat té infinits llenguatges, formes i expressions. Unes més convencionals i altres una mica menys. El sexe kink o kinky és un exemple d’estes últimes. Defineix un tipus de trobades marcades per l’explosiu, per aqueixos jocs i picardies que transcendeixen al normatiu per a endinsar-se en el fantasiós i també en el salvatge. En esta textura del sexual, s’integra el fetitxisme o el voyeurisme, però el més important sens dubte és el plaer d’experimentar.

Les persones que practiquen el sexe kink es caracteritzen per tindre una ment oberta i tolerant, amb tendència a la innovació i sense pors als prejudicis i els tabús. Són persones a les quals els agrada experimentar i descobrir. Però, compte, no es tracta de gent amant del sadomasoquisme ni de pràctiques sexuals que puguen comportar dolor. És important tindre clar que en qualsevol moment es pot dir que no.

Al cap i a la fi, no deixa de ser un procés d’autoexploració a través del que descobrir què ens atrau i després alliberar-nos de prejudicis, estereotips i filtres culturals per a expressar-nos. L’amant kink, per exemple, cerca abans de res una injecció d’adrenalina, eixa que li pot oferir el sadomasoquisme o les pràctiques sexuals en espais públics…

 

El sexe kink o kinky en què consisteix?

 

El sexe kink o kinky fa referència bàsicament a tots eixos comportaments sexuals que s’ixen del convencional. No és senzill per tant donar una definició exacta perquè esta pràctica, en realitat, integra tota mena de fantasies, tipologies i expressivitats. L’interessant és saber que esta forma de sexualitat ha salvat també la relació de moltes parelles.

De sobte, hi ha una forma extraordinària no sols de trencar la rutina. El sexe kink és una oportunitat per a indagar en els desitjos propis i de l’altre. És un canal de creativitat des del qual manifestar-se més enllà de les pors, vergonyes i prejudicis. Suposa ni més ni menys que materialitzar les fantasies més profundes i fer-les realitat al costat de l’altra persona.

Bé és cert que una cosa així demanda un altre tipus d’aliances i complicitats per a les quals no tots estan preparats. Hi haurà qui faça el salt i se senta plenament realitzat en travessar aqueixa porta. Uns altres en canvi, se situaran en aqueixa línia infranquejable del convencional, del moderat. Vegem no obstant això, més dades sobre este tema.

El principi bàsic del sexe kink és l’espontaneïtat i els amants d’esta mena de pràctiques sexuals adoren “l’ací t’enxampe, ací et mate”. Per a ells, qualsevol moment és bo per a deixar-se portar per la passió i el gaudi sexual en tota mena d’escenaris i situacions, que poden comportar risc o possibilitat de ser enxampats per una altra persona.

 

Les tres claus del sexe kink 

 

Fantasiar: la fantasia és fonamental a l’hora de gaudir d’esta modalitat i és important que tots dos membres de la parella siguen capaces de crear escenaris excitants en la seua ment. El poder de la imaginació resulta bàsic per al sexe kink.

Comunicar: perquè tots dos membres de la parella gaudisquen al màxim, la comunicació entre ells és bàsica per a practicar esta modalitat de sexe. Tots dos han de saber què agrada i què no a l’altre, quines són les seues fantasies, etc.

Jugar: en el sexe kink cal gaudir jugant, provant i experimentat coses noves. A més, es poden utilitzar diferents joguets eròtics i complements per a fer realitat les fantasies, com un ‘Satisfyer’ o un fuet i unes esposes, per exemple.

 

Com convertir-se en un amant ‘kinky’?

 

Existeixen algunes regles perquè, si ho desitges, pugues iniciar-te en el sexe kink i convertir-te en tot un amant ‘kinky’. Pren nota!

• Has de saber fantasiar, crear imatges mentals i deixar-te portar per elles.

• Has de tindre molt clar què et motiva sexualment i quins elements t’agradaria que formaren part de la relació sexual amb la teua parella.

• Has d’estar obert a deixar-te portar pel joc sense prejudicis.

• Has d’estar disposat a innovar i provar coses noves en l’àmbit sexual.

• Has de tindre la confiança suficient amb la teua parella per a expressar-li el teu desig d’experimentar.

• Has de consensuar amb la teua parella les regles del joc a seguir.

• És important que no tingues massa expectatives. És millor anar creant xicotets reptes amb els quals les dos parts se senten còmodes.

• Has d’expressar a la teua parella què t’agrada i què no, independentment del que la parella espera i de manera respectuosa i oberta.